SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

Beograd: Zelena stranka samostalno na izbore!

Kakav Beograd želiš?

Zelena stranka izlazi na predstojeće izbore za Beograd samostalno. Ovu odluku jednoglasno su podržali svi članovi Predsedništva Zelene stranke.

Sednica predsedništva Zelene stranke

Zelena stranka je Beograđanima dobro poznata. Mi radimo. Ne obećavamo nedostižno. Iza nas ne stoje afere i neće ih ni biti. Bavimo se rešavanjem konkretnih problema građana. Zelene ideje, održiva politika, prosperitet i ravnomeran razvoj svih gradskih opština, prioritet su nam u predstojećoj kampanji.

To je politika koju će kandidati Zelene stranke zastupati. Rešavaćemo probleme grada. Zato pozivamo građane da dođu u prostorije Zelene stranke koje se nalaze u ulici Kralja Milana 22, u Beogradu, u petak 19. januara od 12h do 19h, kao i u ponedeljak 22. i utorak 23. januara u isto vreme.

Ovo će biti i prilika da Beograđani svojim potpisom podrže Zelenu stranku, ali i da sa našim kandidatima podele probleme svojih opština i dobre sugestije.

Želimo da čujemo vaš glas da bismo sutra mogli bolje da vas zastupamo.

I pitamo vas za mišljenje: Kakav Beograd želite? Čekamo vas od petka 19. januara u podne, da počnemo da rešavamo nagomilane probleme u Beogradu, ali i da vam predstavimo nove ideje koje će poboljšati život svih Beograđana. A taj posao najbolje možemo uraditi zajedno.

Zelena stranka, Beograd

0 thoughts on “Beograd: Zelena stranka samostalno na izbore!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *