Radio Sport

SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

DANI KANABISA U SRBIJI

IRKA (Inicijativa za promenu zakonske regulative kanabisa) organizuje DANE KANABISA u Srbiji od 10-12 jula u Novom Sadu, Beogradu i banji Gornja Trepča. Tema manifestacije je lečenje ms-a, neuroloških i drugih obolenja pomoću kanabisa. Inače, Hrvatska, Slovenija, Makedonija zajedno organizuju tribine istovremeno u regionu.

DANI KANABISA - plakat

Gostuju:

Huanito Luksetić, član udruženja ‘Konoplja pomaže’ i aktivni član Društva Multiple skleroze Primorsko-goranske županije (Hrvatska) koji već godinama uspešno leči multiplu sklerozu ekstraktom cvetova kanabisa, poznatim kao ulje od cvetova (RSO), Mirna Petak, antopolog i publicista, Filip Dostovski član Zelene alternative iz Makedonije i jedan od onih koji su se uspešno izborili sa rakom limfnih žlezda (hodgkinsov limfom) uz pomoć ulja od cvetova kanabisa, gosti iz Socijal kanabis kluba iz Maribora  Sanjin Jašar i mnogi drugi eminentni gosti.

Naglasak će posebno biti stavljen na lečenje neuroloških i auto-imunoloških obolenja, o kojima je manje pričano u javnosti, ali i o uspešnim rezultatima lečenja kancera i drugih bolesti uz prikaz najnovijih naučnih studija.

Novi Sad: 10. jul od 17h u Omladinskom centru CK13 http://ck13.org/

Beograd 11. jul od 17h, Svečana sala opštine Voždovac

Banja Gornja Trepča: 12 jul. restoran ‘Malina’ od 20h.
http://www.381info.com/gornja-trepca-atomska-banja/restorani/pansion-malina

Info telefoni: 061 6730521 i 061 2866966 (Novi Sad)

E-mail: irka@irka.org.rs

Opširnije na www.irka.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *