Radio Sport

SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

EKSKLUZIVNO: Saša Mirković zbog duga od 600.000 evra šalje Vučića na robiju!

Poznati producent Saša Mirković podneo je tužbu protiv aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog neizmirenog duga u iznosu od čak 532.000 evra * Taj dug u početku je iznosio 600.000 evra ali je osumnjičeni Vučić Mirkoviću uredno vratio samo deo duga u iznosu od 68.000 evra dok ostatak duga nije vratio a i ne pomišlja da vrati * Sada je jasnija pozadina montiranih političkih procesa Vučićeve krivosudne mafije protiv Mirkovića koji su pre ličili na pokušaj egzekucije nego na klasično suđenje * Stručnjaci kažu da će Vučić, makar posredstvom međunarodne arbitraže, morati da vrati novac Mirkoviću a i da odrobija adekvatnu kaznu zbog počinjenog “dela prevare radi protivpravnog sticanja materijalne dobiti”

VOLI OPASNO DRUŠTVO: Vučić u društvu kontroverznog palestinskog azilanta-tajkuna i njegovog kompanjona u aferi Beograd na vodi

Naime, Vučić je još u proleće 2014. godine taj novac pozajmio od Saše Mirkovića uz napomenu da će mu “sve uredno biti vraćeno nazad” uz znak zahvalnosti zbog pozajmice.

Vučić je u početku vraćao svoj dug u više navrata, tačnije vratio je tačno 68.000 evra ali je ostatak od čak 532.000 evra ostao nevraćen do današnjeg dana!

Saša Mirković napominje da je novac teško zaradio godinama radeći u šoubiznisu gde je napravio i impozantnu međunarodnu karijeru.

Advokatica Saše Mirkovića Nataša Tošić zvanično je danas sastavila tužbu protiv osumnjičenog Aleksandra Vučića kojeg, istine radi, trenutno štiti imunitet predsednika Srbije pa sasvim sigurno neće robijati sve do isteka predsedničkog mandata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *