SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

Kragujevac: Narko-kartel iz naselja Aerodrom opet divlja i devastira grad!

Zloglasni narko-kartel iz kragujevačkog naselja Aerodrom prebio je noćas menadžera noćnog kluba D. A. (44). Prema njegovim rečima, grupa od sedam-osam huligana došla je u noćni folk klub, naručivala muziku i maltretirala goste i osoblje.

“Kada sam im oko pet sati ujutru rekao da je fajront i da klub do tada ima radno vreme, udarili su me flašom i napali. Onesvestio sam se od udaraca a tukli su me stolicama, pivskim flašama, nogama, rukama. Nos mi je polomljen imam složenu operaciju u utorak. Glava mi je skroz isečena, imam desetak kopči, dobro je da se nisam ugušio u krvi. Ceo lokal je bio krvav, sav je demoliran” – priča D. A.

Huligani su išamarali i konobaricu, a zatim su polomili kasu. Policija zna imena napadača i za napad se sumnjiče N. J, A. J. i još nekoliko njih. I svedoci događaja su prijavili napadače koji nisu uhapšeni.

Prema izvoru iz policije, ova kriminalna grupa je suprotstavljena ekipi iz “Volpea” a sumnjiči se takođe za pucnjave, poslove sa drogom, reketiranja, zelenašenje…

Nedavno je ova razularena banda sekla tetive na nogama izvesnom kragujevačkom bokseru (!) i pravila ko zna koji po redu haos u gradu koji inače godinama teroriše, reketira i devastira.
Izgleda da niko ne sme da se suprotstavi tom narko-kartelu, kao i da niko ne sme da organizuje Kragujevčane da očiste svoj grad od kriminalnog šljama kad je već tamošnja policija evidentno nemoćna i nesposobna?
Takođe je čudno da još uvek niko nije zatražio ostavku tamošnjeg načelnika policije zbog nesposobnosti?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *