Radio Sport

SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

Magareći sir : Upravnik rezervata Zasavica izmuzuje magarce i prodaje magareći sir samo u restoranima Novaka Đokovića

Upravnik rezervata Zasavica Slobodan Simić koji je na tu funkciju došao još za vreme vladavine kriminogene Nove demokratije (čiji je predsednik Izvršnog odbora bio !) SPS-a,JUL-a i Šešeljevih radikala kaže da će se “Magareći sir“, koji je inače najskuplji sir na svetu, moći kupiti samo na dva mesta u svetu.

Rezervat Zasavica je inače projekat zloglasne Nove demokratije odnosno kasnije Liberala Srbije a sada Zeleni Srbije,za koji su poreski obveznici Srbije izdvojili više miliona nemačkih maraka a koje je Simiću dodelio njegov tadašnji partijski saborac i saučesnik tadašnji ministar ekologije u Miloševićevoj i Šešeljevoj Vladi takođe zloglasni Jordan Aleksić,inače profesionalni političar i “ekolog”.

Slobodan Simić,upravnik rezervata Zasavica

To će najverovatnije biti u restoranima Novaka Đokovića, kojima su ponudili saradnju, i u još jednoj kući, sa kojom tek treba da sklope ugovor.

Na promociji novog proizvoda, Specijalnog rezervata prirode Zasavica, održanoj u Galeriji “ITD” na Petrovaradinskoj tvrđavi, rečeno je da je ovo jedinstven proizvod, kako u našoj zemlji, tako i u svetu, jer je sam postupak dobijanja sira veoma komplikovan.Opširnije…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *