SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

Saša Mirković krivičnom prijavom sprečio Vučića u nameri da prizna Kosovo!

Pokret „Cela Srbija“ i predsednik tog pokreta Saša Mirković podneli su pre izvesnog vremena krivičnu prijavu za “organizovanje grupe protiv Ustavnog poretka i bezbednosti Republike Srbije protiv Aleksandra Vučića, Ane Brnabnić, Nebojše Stefanovića i Maje Gojković, po članu 305, 306, 319, 320 i 321 Krivičnog zakona Republike Srbije”!

Gore navedeni funkcioneri su više puta u nekoliko prethodnih godina, a posebno u ovoj 2018. godini kao najviši predstavnici drzavnih organa, organizovano u javnosti iznosili stavove da Kosovo nije deo Srbije, da Srbija nema ni metar zemlje na Kosovu time potvrdjivali da vode organizovanu protiv ustavnu politiku i dovode u pitanje bezbednost zemlje kao što urušavaju teritorijalni integritet celovitost i suverenost Republike Srbije.

To su sve krivična dela protiv ustavnog uredjenja i bezbednosti zemlje. Samo vodjenje prljave kampanje a u vezi sa članom 321 KZ RS njihovo dejstvovanje je imalo za posledicu smrt jednog čoveka a on se zove Oliver Ivanović.

Nakon ove krivične prijave, gore nabrojani državni funkcioneri prestali su da u javnost iznose stavove da Kosovo nije deo Srbije, da se treba “razgraničiti sa Kosovom” i da Srbija nema “ni metar zemlje na Kosovu”.

Tako je Saša Mirković bukvalno sprečio izdaju Kosova i to organizovanu u vrhu države Srbije!

Kao što je poznato, Aleksandar Vučić priprema javnost za predaju Kosova i Metohije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *