Radio Sport

SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

Силовање-БУДУЋНОСТ УДВАРАЊА КРОЗ СЛУЧАЈ МИКЕ АЛЕКСИЋА~

Случај “Мика” ће укинути удварање у Србији. Мушкарци ће престати да се женама удварају. Неће им прилазити. Неће им слати цвеће. Неће им писати љубавна писма. Неће их позивати на рандеву. Неће им слати порукице наклоности и љубави. Јер данас се свако такво понашање може оквалификовати као „узнемиравање”, „силовање”, „злостављање”, „насиље” и „педофилија”. После случаја Мика мушкарци ће одустати од удварања.

Случај Мика ће широм отворити врата покрету „Мушкарци иду својим путем” (Men Going Their Own Way). Мушкарци више неће бити спремни ни на удварање, ни на секс, ни ни брак, ни на стварање Потомства. Сувише је ризично. Сваки Удварач може бити оптужен да је „Силоватељ”, „Злостављач”, „Насилник”, „Предатор” и „Педофил.”

Девојке ће остати саме и унезверене. Чудиће се шта се то са мушкарцима догађа. Зашто ми нико не прилази? Зашто ми се нико не удвара? Зашто ми нико не нуди секс? Зашто немам понуда за брак? Са ким да родим дете? Оне ће покушати да преузму иницијативу у удварању. Шминкаће се и набацивати мушкарцима. Али биваће одбијене. Остаће саме. Нико неће ризиковати секс са женом, па да после десет годона добије пријаву да је неку „силовао”! И како ће он да докаже да је није силовао! Имате ли ви доказ да је нисте силовали? Ако не можете да докажете да је нисте силовали, ви сте је силовали! Ако жена каже да је силована, она је силована! Докази нису потребни. Оптужбу за силовање ће прихватити Медији и Судије. И крај приче!

Свака жене са којим се рукујете може за десет година да тврди да је силована. Заправо, није ни то потребно. Довољно ће бити то што сте је погледали. Ви сте је „силовали погледом.” Зато се женама немојмо ни да спавамо, ни да се рукујемо, ни да их гледамо! Заправо, немојмо ни да мислимо на њих, јер ако смо и мислили на њих, ми смо их силовали! Мушкарци су их „силовали мислима.”

Али то је све разумљиво када се има у виду да аферу Мика воде хетерофобни Хомосексуалци. Они су ти који по Медијима и Друштвеним мрежама бране „Жртве”, а безочно нападају „Насилнике.”

ЛГБТ Лобистима је циљ да нестане хетеросексуалног удварања и брака. Не верујемо? Живи били, па видели. Проверимо за годину дана број склопљених и разведених бракова!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *