Silovati dr. Jovanu Stojković-rekao OJT

Podeli:

Juče je zamenik javnog tužioca, G-din Dragan Danilović, po skraćenom postupku – odbacio krivičnu prijavu dr. Jovane Stojković, predsednice pokreta “Živim za Srbiju”, obrazlažući odbačaj krivične prijave uz “argument” da takva pretnja kod žrtve nije mogla da izazove strah. Jedna od pretnji koju su upućene dr. Jovani Stojković: “Bićeš silovana!”; “U otpusnoj listi neće pisati koliko će puta biti silovana” , “Ja bih nju po skećenom postupku..” ; “Iz zatvora nećeš živa izaći!”,.. itd., “Nikako nisu mogle da izazovu strah kod dr. Jovane Stojković” , rekao zamenik OJT – Dragan Danilović i odbacio krivičnu prijavu. Šta nam ovo govori? Da je zamenik OJT poslao direktnu poruku da treba silovati i linčovati dr. Jovanu Stojković, kao i sve političke neistomišljenike u Srbiji!

Da li je takav slučaj, kada tužilaštvo postupa po prijavi članova i funkcionera Srpske napredne stranke, nije.

Primer: vlasnika SRPSKOG NARODNOG INFa – su osudili zato što je u videu koji je išao live na fejsbuk profilu, braneći svoje dete postavio pitanje: „ Gde ćete, ako se zapuca, vidite da je narod besan, kako radite? “, tu se navodno uplašenim pronašao predsednik opštine iz Velike Plane, te su vlasnika Srpskog narodnog infa uhapsili i on je zadržan 24h, a onda i osuđen za ugrožvanje sigurnosti. Ako uporedimo ova dva primera, jasno dolazimo do zaključka da su policija, tužioci i sudovi – sve produžene ruke vladajuće Srpske napredne stranke i mafije! Iskreno smo šokirani zbog ovakve odluke OJT, a po prijavi dr. Jovane Stojković i pitamo sve one feminističke organizacije, koje štite prava žena, gde su sada da ovo osude, ili možda dr. Jovana Stojković nije žena, možda to krije od očiju javnosti, pa se samo tako oblači i lepo izgleda?

Dokle će u Srbiji ispaštati istinski rodoljubi i borci za pravdu, za narod, decu i budućnost i zašto se krivične prijave razmatraju po funkcijama, familijarnim i mafijaškim vezama, a ne po pravdi i da li bi se isto postupilo da se radi o prijavi nekoga od članova i funkcionera Srpske narodne stranke? Svi znamo odgovor!

Podeli:

1 Comment

  1. Овај што прети, у стварном животу би се уплашио и највеће проститутке. Од идијота, који прети и прича по директиви другога, нема ни доброг манијака.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*