Snimak bez cenzure danas sa izvršenog samoubistva u Kragujevcu

Optimized by JPEGmini 3.13.3.2TB 0x5887d163
Podeli:

Upozorenje: Sadžaj je uzmemirujućeg karaktera, molimo vas da ne gledaju deca, kao osobe sa srčanim bolestima.

Danas je u Kragujevcu muškarac srednjih godina izvršio samoubisvo tako što se preklao na sred ulice ispred dva policajca koji nisu ni pokušli da ga spreče. Režimski mediji navode da se radi o duševnom bolesniku ne navodeći izvore informacija odake taj podatak. Međtim mi smo došli do nekih informacija bliskih prijatelja žrtvi samoubistva, da je izvršioc samoubistva, izvršio samoubistvo iz razloga nemaštine i nagomilanih dugova, gde više nije mogao da prehrani porodicu.

Ako se samo setimo da su nam prošle godine to jest samo u 2019 godini više deteta u Srbiji izvršili samubistva zbog nemaštine jasno možemo da zaključimo da je u Srbiji ozbiljan problem nemastine koja je evidenta. Sa druge strane vlast nas laže lepim i dobrim životom, a da je situacija u praksi drugačija što se da videti.

Kako bi se što više ljudi upoznalo sa ovim događajem i istinom molimo sve da ovaj video delite u što većem broju. Građani Srbije moraju da znaju istinu, a mi više ne smemo da ćutimo dok nam se naši građani ubijaju zato što memaju hleba da jedu. .

Video sa samog čina samoubistva bez cenzure, još jednom molimo sve ljude koji ne mogu da podnesu da gleadju video, kao i da sklone decu prilikom gledanja videa.

Slika sa uviđaja kako je izvršioc samoubistva prerezao sebi vrat, nakon toga video.

Podeli:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*