SNS ŠABAC: Neviđeni debakl Nebojše Zelenovića u Savetu Evrope!

Šabački odbor Srpske napredne stranke ocenio je danas da bivši demokrata i sadašnji gradonačelnik Nebojša Zelenović kojeg inače terete za nestanak 72 stana i pet miliona evra iz gradske kase, nema snage da se zrelo uhvati u koštac sa gorućim problemima, već opravdanje za svoje greške traži pred Evropom, optužujući SNS i predsednika Aleksandra Vučića


„Zelenović je u Savetu Evrope doživeo neviđeni debakl i upisao se kao kukavica na stranice istorije“, navodi lokalni odbor SNS i dodaje da je dugo i pompezno najavljivani Zelenovićev govor pred Kongresom lokalnih i regionalnih vlasti SE dočekan u Evropi vrlo mlako.

Takođe GO je ponovio pitanja za Zelenovića, ali je zatražio odgovore na to ko je njemu i još trojici Šapčana platio taj put.

Šabački SNS ocenjuje da se u Strazburu nije dogodilo ono što je Zelenović predviđao u medijima koje finansira iz gradske kase, da će njegovo izlaganje o navodnim pritiscima republičke vlasti izazvati burnu raspravu.

„Dogodilo se upravo suprotno i jedino moguće. Na sramotu gradonačelnika Šapca i njegovih slobodara, kongresna dvorana u Strazburu bila je skoro prazna“, naovodi GO i još jednom pita Zelenovića zašto misli da je pritisak to što SNS insistira na odgovornosti za nenamensko trošenje pet miliona evra iz budžeta grada Šapca.

„Da li je pritisak ako upitamo gde su 72 stana koja su bila u vlasništvu grada? Da li je pritisak kada se osude izjave lidera opozicionog Saveza za silovanje Srbije da premijerku treba silovati, i sa predsednikom države obešati na Terazijama?“, pita GO SNS.

SNS takođe pita da li će Nebojša Zelenović i Dušan Petrović smatrati pritiskom i pitanje ko je platio Zelenovićevu neslavno završenu ekskurziju?

„Jer, utisak je, Zelenoviću je držalo palčeve još troje Šapčana, koji su sa njim išli na put, čime su se i javno pohvalili na društvenim mrežama. Umesto što mašta o nekakvim pritiscima iz Beograda, Zelenović bi za početak, svojim sugrađanima morao da odgovori na bar ovih nekoliko pitanja“, navodi GO.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*