Radio Sport

SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

ŠOKANTNO: Albanac na čelu Srbije?!

Mediji na albanskom jeziku u južnoj srpskoj pokrajini, na Kosovu i Metohiji, ali i u Makedoniji, pišu da je bivši premijer Aleksandar Vučić, po svemu sudeći, sin novinara Fahri Musliua, iz Prizrena, koji još od studentskih dana živi i radi u Beogradu, i koji je radio sa majkom Aleksandra Vučića u redakciji sada pokojnog TANJUG-a * Gospodin Musliu priznao je da poznaje Vučićevu majku i da su bili kolege, ali ne priznaje da je bio u emotivnoj vezi s njom i da je biološki otac aktuelnog premijera Srbije

Tu vest su prvo objavili hrvatski mediji. Portal „Dnevno.hr“ u tekstu pod naslovom „Vučićev otac Albanac“, a stric ustaša, tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da je Fahri Musliu biološki otac Aleksandra Vučića. Objavljuje i fotografije Vučića i Fahri Musliua, a citira i jednog člana SRS koji tvrdi da je Vucčić stric za vreme drugog svetskog rata bio – ustaša!

Kosovski novinar Fahri Musliu radio je svojevremeno u TANJUG-u sa majkom Aleksandra Vučića, koji neverovatno liči na ovog Albanca. Gospodin Musliu priznao je da poznaje Vučićevu majku i da su bili kolege, ali ne priznaje da je bio u emotivnoj vezi s njom i da je biološki otac aktuelnog premijera Srbije.


Albanski mediji takođe pišu o Vučićevom ocu Musliu, koji tvrdi da ne poznaje Aleksandra, ali priznaje da je kao mlad novinar radio u Tanjugu zajedno sa njegovom majkom Angelinom. Eh, ta dežurstva. I duge noći…

Mediji u Makedoniji objavljuju fotografije Aleksandra i Fahri Musliua, napominjući da Aleksandar i Fahri neverovatno liče jedan na drugog!

Bivši premijer nije se oglašavao povodom ovih spekulacija, iz, pretpostavljamo, razumljivih razloga.

2 thoughts on “ŠOKANTNO: Albanac na čelu Srbije?!

  1. Karadjordjevici vode poreklo iz Stare Srbije koja je danas poznata kao nekakva Albanija ali ih to ne cini Albancima. Isto kao sto je i Tesla Srbin iako je ta teritorija danas poznata kao nekakva republika hrvatska a pre toga Austro-Ugarska.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *