Radio Sport

SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

Vučić se boji Šestog a ne Petog oktobra!

Neki beogradski mediji objavili su informaciju koja je procurila iz vrha Srpske napredne stranke po kojoj je aktuelni režim ozbiljno uplašen zbog najave sveopšteg narodnog protesta 6.Oktobra u organizaciji koalicije “Čuvari Srbije” ispred zgrade televizije Pink, koja je udarna medijska pesnica Vučićevog režima a čiji je vlasnik Željko Mitrović, poznati gitarista i medijski tajkun.

Neimenovani izvor iz vrha SNS otkriva da se Vučić boji ne boji opozicije ni opozicionih medija već gubitka uticaja nad televizijom Pink bez koje bi on svakako izgubio na bilo kojim izborima.

Taj izvor tvrdi da je vlasnik Pinka ucenjen zbog ubistva njegove ljubavnice Ivane Bodrožić i ubistva iz nehata koje je počinio njegov sin Aleksandar automobilom kompanije, kada je poginula Andrea Bojanić (17) i da je zato morao svoju televiziju da pretvori u partijsko glasilo Vučićeve partije.

Izvor dalje otkriva da su naprednjaci preduzeli sve mere da spreče protest ispred njihove partijske televizije Pink tako što su preventivno uhapsili Dragana Vidakovića Mrkija, lidera pokreta “Gerila Srbije” i člana predsedništva “Čuvara Srbije” ali i novinara onlajn televizije Srpski narodni info Dejana Neškovića, kome je zaplenjena i oprema (!) jer je medijski pratio aktivnosti te koalicije i naročito predsednice dr Jovane Stojković koja je bila čest gost u studiju televizije Srpski narodni info.

Policija inače prati svakodnevno kretanje dr Jovane Stojković i sve njene aktivnosti a izvor kaže da će i ona biti verovatno biti uhapšena uskoro, čime će se značaj protestnog skupa ispred Pinka dodatno oslabiti.

Naprednjaci ipak ništa ne prepuštaju slučaju pa su se zato potrudili da zbune građane tako što će organizovati nekoliko lažnih “protestnih” skupova Petog oktobra koji imaju za cilj da umore nezadovoljne građane i da im oduzmu energiju, kako oni ne bi sutradan otišli na pravi i jedini opozicioni protestni skup ispred Pinka.

Izvor iz SNS dalje navodi da su lažni opozicionari koji će zamajavati narod po beogradskim ulicama Petog oktobra angažovani blagovremeno i da će skup ispred Pinka Šestog oktobra biti zbog toga manje posećen, uz podatak da celu akciju vode ljudi iz internet timova SNS koji pripadaju opštinskim odborima partije na Paliluli i Voždovcu.

Međutim, pitanje je koliko građana će protestovati i Petog i Šestog oktobra i da li će ova najnovija ujdurma naprednjaka uspeti?

0 thoughts on “Vučić se boji Šestog a ne Petog oktobra!

  1. Jesam za taj protest 6.oktobra,ali,svi protesti koji se organizuju protiv AV,su u startu osuđeni na propast jer se o njima priča i raspreda pa bar mesec dana u napred.Ako se štrajkuje,neka to bude sad i odmah uz zakonski rok prijave protesta.Organizacija neka to radi mesecima ako treba i kad sve bude gotovo onda se izlazi na ulicu.Bez reklamiranja po medijima.Ili jednostavno preuzeti način delovanja vladajuće stranke : jedno govoriti po medijima ,a uraditi ono najmanje očekivano.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *