Radio Sport

SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

Zelena stranka: Cela Srbija da bojkotuje opremu za bebe!

Zelena stranka poziva sve  trudnice, porodilje, roditelje beba i male dece da sedam dana ne kupuju bebi i dečiju opremu u Srbiji.

– Smatramo da samo višednevni bojkot može urazumiti one koji imaju za cilj da neophodnost brige o deci iskoriste za nepošteno bogaćenje. Molimo porodice u Srbiji da shvate da će uvoznički i trgovački lobi zarađivati na njihovim bebama sve dok se ne pobune protiv nametnutog, otimačkog monopola – kaže predsednik Zelene stranke, Goran Čabradi.

Ako smo pre 18 godina mogli da kažemo NE jednom diktatoru Slobodanu Miloševiću, i skinemo ga sa vlasti, uprkos suzavcu i oklopnim vozilima, danas možemo da kažemo NE grupi ljudi koja se bogati otimanjem od najvrednijeg dela društva, a to su naša deca.

– Danas ne moramo da idemo na ulicu i sukobljavamo se sa policijom. Ostanimo kod kuće i kažimo NE. Ignorišimo njihove proizvode. Istina je da bebama trebaju pelene, hrana, odeća…  Organizujmo se i kupujmo sve što je bebama i deci potrebno u inostranstvu. Jer dokle god pristajemo da im plaćamo nefer, zelenašku cenu, ne možemo se pouzdati u njihovu savest. Spustiće cene tek kada shvate da njihovu robu niko neće da kupi. Bojkot zelenaša jedini je spas – navodi Čabradi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *