SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

Zelena stranka: Politički recepti iz Miloševićeve kuhinje obmanjuju javnost!

Kampanja za izbore u Beogradu tek je počela, a napadi na Zelenu stranku sve su učestaliji. Nekoga očigledno brine rast Zelene stranke jer, sa jedne strane napadi stižu od zelenih, politički i po članstvu jedva vidljivih, a po učinku nevidljivih do kraja, a sa druge, tu su „zeleni“ koji su se stavili u funkciju zbunjivanja birača i rasipanja glasova.

Svako pravi svoje izbore. Nekom je dovoljan i najmanji politički profit da uđe na koalicione liste, nekom samo obećanje da će dobiti zasluženo ako preuzimanjem našeg imena zbuni naše glasače.

Mi iz Zelene stranke odbili smo iste te pozive i iste te koalicije – tu nema šta da se krije. Na izbore izlazimo samostalno, kao jedina zelena parlamentarna stranka u Srbiji. Predsednik Zelene stranke, mr Goran Čabradi, jedini je zeleni poslanik u Skupštini Republike Srbije. Potpredsednica Zelene stranke, Branislava Jeftić, jedina je zelena poslanica u vojvođanskom parlamentu. Da – posao obmane javnosti i glasača dovodi do toga da je juče veliki broj čak i veoma profesionalnih medija, kao što je televizija N1, greškom objavilo tekstove pod naslovom: „Proglašena izborna lista DSS, Zelene stranke i Zavetnika“. Ipak, ova greška je brzo ispravljena. Tako će biti i ubuduće.

– Ova zabuna podseća na nekadašnje razdvajanje DSS od DS. Iako je ovo nešto sasvim drugo, i dalje veoma podseća na politički recept iz Miloševićeve ere. Nećemo se time baviti. Ono što je važno jeste da javnost zna: Imamo izvornu Zelenu stranku, i ovu drugu, lažnu, koja je dodala sufiks – Srbije. Ipak, stranka koja je deset godina bila pod nazivom Slovačka stranka, nije preko noći postala zelena samom promenom imena i kopiranjem našeg programa, a svakako neće ni zbuniti birače koji će ovaj jeftin politički trik prepoznati – kaže tim povodom predsednik Zelene stranke i narodni poslanik, mr Goran Čabradi.

Bez obzira na sve, pozivamo sve zelene da se vrate svojoj izvornoj politici i ne prave trule kompromise. Pozivamo ih da radimo u korist građana zajedno, i da dođu pod naš krov.

0 thoughts on “Zelena stranka: Politički recepti iz Miloševićeve kuhinje obmanjuju javnost!

  1. Zelena stranka je toliko ojacala da od pocetka kampanje napada druge politicke stranke pogotovo zelene orijentacije jer zna da nisu sposobni nikako drugacije do manipulacijama da osvoje neko mesto. Toliko su jaki da non stop preuzimaju tudje ideje i predstavljaju kao svoje, a kad god im se neko javi sa problemom cute i ne oglasavaju se. Tako da im je bolje da ne manipulisu sa glasacima i ubedjuju u nesto sto ni oni sami ne veruju i ne rade. Pricaju da je njihova zasluga za dobijanje ministarstva ekologije, pa koga oni to zasmejavaju il sebi pokusavaju da podignu moral koji nikad nije bio nizi i da su ubedjeni da im je ovo krah.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *