ЗЛОСТАВЉАЧИЦА ПОСТАВЉЕНА ЗА САВЕТНИКА

Podeli:

Интернационална полицијска организација – ИПО Србија одлуком број 3/2020 од 29.01.2020. године поставила је на место Саветника Председника ИПО за Превенцију породичног и вршњачког насиља. Марију Шутуловић, дипломираног психолога.

ЈАЧАМО ИПО ТИМ

Марија Шутуловић је српској јавности позната по злостављању свог детета, због чега јој је надлежни центар за социјални рад у Бору, уз асистенцију полиције,  одузео дете 2017. године. Центар за социјални рад у Бору је своју одлуку образложио угроженом безбедношћу детета.

У међувремену Марија Шутуловић је успела да врати себи дете које је злостављала, лажно оптужујући оца детета за: недозвољене полне радње над дететом, уживање опојних дрога и незаинтересованост. До данас дете нема никакве контакте са својим оцем, јер, Марија Шутуловић и даље дете држи у изолацији индоктринацијом.

По свему судећи Интернационална полицијска организација – ИПО се определила за стратегију да превенцију породичног и вршњачког насиља спроводи особа која има богато искуство у вршењу управо тог насиља.

 

 

Podeli:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*