29. Август БРАНИМО СВОЈЕ СВЕТИЊЕ-НАШУ ДЕЦУ И НАШУ СЛОБОДУ

Годинама се играју са животима и будућношћу наше деце. Годинама нико не чује вапај родитеља.
САДА СУ ПРЕШЛИ ЦРВЕНУ ЛИНИЈУ НАШЕ ТОЛЕРАНЦИЈЕ-НАРОД БРАНИ СВОЈЕ НАЈВЕЋЕ СВЕТИЊЕ, СВОЈУ ДЕЦУ И СВОЈУ СЛОБОДУ, ИЗЛАСКОМ НА УЛИЦЕ 29. АВГУСТА

Најављено је формирање дечијих логора у школама, ПРВО потчињавање деце ношењем маски које како психолошки делују на свест детета, тако и веома штетно здравствено на дечији мозак и психофизички развој. Репресивне мере према деци која маске НЕ НОСЕ, ОПОМЕНЕ, УКОРИ, СУСПЕНЗИЈЕ ДЕЦЕ. Заражену децу у школама ће „ИЗОЛОВАТИ“ ОБАВЕШТАВАТИ ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР. Питање је да ли ће нам децу одводити у неке АРЕНЕ направљене специјално за школску децу, које ће опет чувати војска,где родитељима неће бити дозвољен приступ. ТО НЕ ЗНАМО, АЛИ МОЖЕМО СВАШТА ОЧЕКИВАТИ И АКО СВЕТСКЕ СТУДИЈЕ ПОКАЗУЈУ ДА ДЕЦА НИСУ ИЗВОР И ПРЕНОСИОЦИ ЗАРАЗЕ КРИЗНИ ШТАБ СРБИЈЕ ДОНОСИ ОБАВЕЗУЈУЋИ ТЕРОР НАД ДЕЦОМ.
Држава перфидно одговорност пребацује на родитеље, што им даје одрешене руке да децу једног дана одузму и изолују под изговором Ковида 19.
СЗО, које власти Србије слепо слушају, даје препоруку да ДЕЦА ИСПОД 12 ГОДИНА НЕ ТРЕБА ДА НОСЕ МАСКЕ, што је у паритету до 6 разреда. Али СРПСКИ НЕЛЕГАЛНИ КРИЗНИ ШТАБ поставља себе да су „већи папа од папе“, доноси не препоруку већ ОБАВЕЗУ да сва деца од 1. разреда МОРАЈУ НОСИТИ МАСКЕ и врше ЗЛОУПОТРЕБУ СВОГ ПОЛОЖАЈА ВРШЕЋИ ТЕРОР НАД НАШОМ ДЕЦОМ.
Спречили смо својим бунтом и спонтаним грађанским протестом УВОЂЕЊЕ ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА И ПРОТИВУСТАВНО ЗАТВАРАЊЕ И ОДУЗИМАЊЕ ЉУДСКИ И ГРАЂАНСКИХ СЛОБОДА ГАРАНТОВАНИХ УСТАВОМ.
Следи најава вакцинисања грађана још једном вакцином против Корона вируса за коју признају да није довољно испитана.
ДОСТА ВИШЕ!!!
Ово није питање политике. Ово је питање опстанка свих нас.
Такође, Законом о правима детета који ускоро треба да се усвоји су предвидели обавезну вакцинацију као “право” детета и његово занемаривање ако родитељ сумња у безбедност исте.
Исход- одузимање невакцинисане деце.
То не смемо дозволити. Крађу деце у породилиштима нисмо могли да зауставимо, ову сада можемо.

-ВРЕМЕ је да устанемо и ПРУЖИМО ОТПОР против САТАНИСТИЧКИХ МЕРА ЈЕДНОГ ЧОВЕКА и ФИКТИВНОГ кризног штаба који наше грађане и децу доводе у ОЗБИЉНУ ЗДРАВСТВЕНУ ОПАСНОСТ, док Власт дрско одузима народу сва грађанска и људска права.
ЗАХТЕВ ПРОТЕСТА:
-СТОП МАСКАМА
-СТОП НАСИЉУ НАД НАШОМ ДЕЦОМ
-СТОП ТЕРОРУ ВЛАДЕ И КРИЗНОГ ШТАБА
-СТОП ПРИСИЛНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ
-СТОП ОДУЗИМАЊУ ГРАЂАНСКИХ СЛОБОДА ГАРАНТОВАНИХ УСТАВОМ
Ми нисмо и никада нећемо бити заморчићи глобалиста.
Широм Европе се такође праве протести против Корона лудила.
Ово није питање политике. Ово је питање опстанка свих нас. 29.08. у 18 часова испред Скупштине. БЕЗ ИЗГОВОРА И ОПРАВДАЊА
ДОСТА ЈЕ ВИШЕ НАСИЉА НАД ГРАЂАНИМА!!!!
Ово је борба коју сви морамо водити!
Морамо бити сви као један са једним циљем – ОДБРАНА ДЕЦЕ И СЛОБОДЕ.
ОНИ НЕМАЈУ НИКОГА СЕМ НАС ДА ИХ ОДБРАНИ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*