ACA LUKAS PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU: Detalji tužbe protiv Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević!

Folk pevač Aca Lukas, koji se takmičio na Pesmi za Evroviziju 22, podneo je krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Na osnovi čl. 280 st. 1 i 280.  St. 1. ZKP-a, u svojstvu punomoćnika oštećenih Aleksandra Vuksanovića i Saše Mirkovića, podnosim:

KRIVIČNU PRIJAVU

Protiv:

1. Dragana Bujoševića iz Beograda, generalnog direktora

2. Olivere Kovačević iz Beograda, urednica zabavnog programa RTS-a

3. Željka Vasića koga pozvati posredstvom RTS-a

4. Milošević Tijane koju pozvati posredstvom RTS-a

5. Une Senić koju pozvati posredstvom RTS-a

6. Vladimira Nikolova koga pozvati posredstvom RTS-a

7. Nede Ukraden koju pozvati posredstvom RTS-a

Zbog toga što su:

U periodu od 03. marta do 05. marta 2022. godine, Dragan Bujošević kao direktor RTS-a i Olivera Kovačević kao urednik zabavnog programa RTS-a i Željko Vasić, Milošević Tijana, Una Senić, Vladimir Nikolov i Neda Ukraden kao članovi žirija, na takmičenju Pesma za Evroviziju 22 uticali na ishod rezultata takmičenja, i to na taj način što članovi žirija, ovde prijavljeni Željko Vasić, Milošević Tijana, Una Senić, Vladimir Nikolov i Neda Ukraden po nalogu generalnog direktora RTS-a Dragana Bujoševića i glavne urednice zabavnog programa RTS-a Olivere Kovačević u finalu nisu glasali za učesnika takmičenja ovde oštećenog Aleksandra Vuksanovića, koji je nastupao pod pseudonimom Aca Lukas, a sve to iz ličnih razloga i nesuglasica koje postoje između prijavljenih Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević i oštećenog Aleksandra Vuksanovića, dok su prijavljeni Olivera Kovačević i Dragan Bujošević uticali na glasove dobijene od strane publike, slanjem SMS poruke, na taj način što su objavili lažne rezultate glasanja, imajući u vidu da je glasanje bilo neregularno.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar