Radio Sport

SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

Afera Krušik: Majka “uzbunjivača” radi za trgovca oružjem koji je hapšen zbog nameštanja tendera!

Milijana Obradović, majka “uzbunjivača” (ili špijuna?) iz Krušika Aleksandra Obradovića, inače bivša direktorka te firme, zaposlena je u privatnoj firmi „CPR Impeks“, direktnom konkurentu GIM, kojeg njen sin napada * Milijanin gazda je poznati trgovac oružjem Petar Crnogorac, koji je 2014. bio hapšen zbog nameštanja tendera za prodaju naoružanja

Majka radnika „Krušika“ Aleksandra Obradovića, koji je osumnjičen da je iznosio poverljive podatke iz ovog državnog preduzeća, od 2017. godine radi za privatnu firmu „CPR Impeks“, u vlasništvu izvesnog Petra Crnogorca, direktnog konkurenta preduzeću GIM, pokazuju dokumenti.

Naime, GIM i „CPR Impeks“ su poslovni partneri „Krušika“, pa je indikativno da Obradović optužuje samo GIM da po povlašćenim cenama kupuje oružje od „Krušika“, dok mu majka Milijana Obradović radi za direktnu konkurenciju, i to za firmu čiji je vlasnik već hapšen zbog nameštanja tendera!

Petar Crnogorac, trgovac oružjem i vlasnik kontroverzne firme „CPR Impex“, bio je hapšen 2014. godine zbog osnovane sumnje da je učestvovao u nameštanju tendera za prodaju naoružanja! On je inače vlasnik i Srpske fabrike stakla iz Paraćina, a prvi potez koji je napravio kao novi vlasnik, bio je da najavi otpuštanje čak 400 radnika!

“CPR Impex” je sa izraelskim partnerom kupio crnogorsku kompaniju za trgovinu oružjem MDI. Nekoliko sati nakon transakcije uhapšen je Serž Muler, trgovac oružjem iz Belgije i partner “CPR Impex”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *