Amerika: Majka spasila sina od raka birajući marihuanu umesto hemoterapije (VIDEO)

Majka spasila sina od raka birajući marihuanu umjesto kemoterapije Majka je zamijenila kemoterapiju sa terapijom marihuanom, te je vidjela brzi oporavak svoga sina i povratak njegove energije kako je rak otišao u remisiju. Ako je dokazano za marihuanu da liječi rak u recenziranim medicinskim časopisima, zašto se još uvijek ne nudi kao alternativno rješenje u zdravstvenom sustavu?

Pod liječničkim nadzorom, 3-godišnjem Landon Riddle-u počela je terapija za leukemiju: agresivna kemoterapija i radijacija. Još dok je živjela u državi Utah, njegova majka Sierra Riddle je gledala svog malog sina kako postaje sve bolesniji od kemoterapije.

Landon je pretrpio oštećenje živaca u nogama, mučninu koja je vodila do povraćanja nekoliko puta dnevno, intenzivnu bol i u jednom periodu 25 dana bez jela što je slijedilo kemoterapiju, navodi CNN. „24 sata na dan, bio je obično na tekućem morfiju, Ativanu, Prometheksanu. I činilo se da uopće ne pomaže.“

Ona i njena obitelj su osjećali „da više nemaju što izgubiti“, potražila je informacije o liječenju medicinskom marihuanom. S obitelji se preselila u Colorado Springs, Colorado, kako bi imala koristi jer je tamo zakonska regulativa u vezi medicinske marihuane blaža, te je tako počela davati svome sinu tekuće oblike Kanabidiola (CBD) i Tetrahidrokanabinola (THC). Unutar 4 tjedna su već mogli vidjeti zdravstveno poboljšanje.

Majka je zamijenila kemoterapiju sa terapijom marihuanom, te je vidjela brzi oporavak svoga sina i povratak njegove energije kako je rak otišao u remisiju. Ako je u medicinskim časopisima dokazano da marihuana liječi rak, zašto se još uvijek ne nudi kao alternativno rješenje u zdravstvenom sustavu? Nažalost, zbog korporativnih interesa, mnogi životi nisu spašeni.

IZVOR: Dnevno.hr

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BGh20gu7Fyw&w=560&h=315]

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar