Beograd: Otvoren foto konkurs „Plavo-zeleni svet“

Centar za unapredjenje životne sredine objavio je konkurs za najbolju amatersku fotografiju prirode „Plavo-zeleni svet„, koji će trajati do 20. avgusta.
Cilj konkursa je promocija prirodnih bogatstava i buđenje svesti o značaju očuvanja plavo-zelenih površina u Beogradu i Srbiji.Konkurs organizuje Centar za unapredjenje životne uz podršku Telenor fondacije i Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograda.
Autori mogu da konkurišu sa najviše tri fotografije, veličine do dva megabajta, da popune obrazac i dostave putem sajta www.bgmap.rs.
Jedina dozvoljena obrada su korekcija boja i oštrine, dok će fotografije s drugim intervencijama biti izuzete iz konkursa.Stručni žiri odabraće dve najbolje fotografije koje stignu na konkurs, a imena pobednika biće objavljena 11. septembra na zvaničnoj internet prezentaciji www.bgmap.rs. Posetioci sajta će, takodje, moći da glasaju i odaberu najbolju fotografiju po izboru publike. Svečana dodela nagrada biće održana sredinom septembra tokom izložbe najuspešnijih radova.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar