ČUDO OD BILJKE: Slatki pelin leči rak za samo 16 sati !

NAPOMENA: Artemisinin pomaže pouzdano samo u suzbijanju kancera pluća. Nema pouzdanih informacija da artemisinin ima ikakvog pozitivnog dejstva kod drugih vrsta kancera. U svetu trenutno samo dve američke kompanije proizvode artemisinin. Ovo treba imati u vidu zbog izbegavanja raznih neproverenih proizvoda u domaćim ambalažama koji su se pojavili u Srbiji i regionu!

Slatki pelinSLATKI PELIN

Ako se biljka koristi sama, uzrokuje 28-postotno smanjenje stanica raka pluća, ali u kombinaciji sa gvožđem, slatki pelin uspeo je „izbrisati“ rak gotovo u potpunosti za 16 sati!

Lek za rak postoji, ne samo jedan nego postoji celi niz biljnih lekova koji uspešno leče rak. Ova biljka, slatki pelin, zapravo je neverovatno otkriće u borbi protiv ove smrtonosne bolesti. Iako je istraživanje tu, pred nama, čisto sumnjamo da će farmaceutska industrija ikada prihvatiti da jedna biljka može ono što hiljade njihovih sintetičkih lekova nikada neće moći.
Dakle, prema nedavnim istraživanjima koja su objavljena u „Life Science“, artemisinin – derivat biljke Sweet wormwood (Artemisia Annua L., doslovan prevod s engleskog – slatki pelin), a koji je korišćen u kineskoj medicini – može ubiti 98 posto stanica raka pluća za manje od 16 sati.

Ako se biljka koristi sama, uzrokuje 28-postotno smanjenje stanica raka pluća, ali u kombinaciji sa gvožđem, slatki pelin uspeo je „izbrisati“ rak gotovo u potpunosti.
Štaviše, na normalne i zdrave ćelije pluća nije gotovo uopšte bilo uticaja u ovom istraživanju što je, za razliku od hemoterapije, revolucionarno jer hemoterapija osim što ubija loše ćelije raka, ona ubija i zdravo tkivo i tako ozbiljno narušava ljudski organizam.

Artemisinin je u prošlosti bio korišćen kao snažno antimalarijsko sredstvo, ali sada je dokazano da je efikasan i protiv raka. Kada je subjektima u objavljenoj studiji dodano i gvožđe, koje se često nakuplja u tkivu pluća, ali naročito u stanicama zaraženim rakom, artemisinin je selektivno napadao „loše“ stanice, dok „dobre“ stanice nije dirao.
„Sve zajedno, naši rezultati dokazuju da artemisininovo ometanje E2F1 transkriptivnog faktora posreduje u zaustavljanju staničnog kruga stanica raka pluća i predstavlja kritični transkripcijski put kojim artemisinin kontroliše rast reproduktivnih stanica raka“, kažu u zaključku istraživanja laboratorija za rak Univerziteta u Kaliforniji.
Gvožđe se skuplja u kancerogenim stanicama sa posebnim receptorima koje im pomažu u deljenju stanica (zvanim „transferrin“ receptori). Normalne stanice verovatno imaju ove receptore, ali kancerogene stanice ih imaju u većim količinama, i prema tome, mogu biti ciljane kombinacijom gvožđa i artemisinina.
Dosad je bilo puno eksperimenata koji dokazuju da artemisinin može efikasno ukloniti bolest u prisutnosti gvožđa. Taj ekstrakt je u Kini korišćen hiljadama godina protiv malarije.
Parazit malarije ne može živeti u prisutnosti artemisinina jer je pun gvožđa.
Dosad je ovaj ekstrakt bilo teško nabaviti po povoljnijim cenama, ali s povećanim interesom za ovu biljku i cena bi mogla biti prihvatljivija.

Francuski proizvođač lekova „Sanofi“ obećao je proizvodnju 50 do 60 tona artemisinina svake godine, nadajući se da će zadovoljiti potražnju svetskog tržišta. Do tada, potražite pelin koji možete videti na fotografiji i u svom okruženju.

Izvor: www.artemisinin-srbija.simplesite.com

Originaln pakovanje artemisinina iz Sjedinjenih Američkih Država – JEDINO U REGIONU! Poručite za SAMO 5.900,00 dinara! Vršimo dostavu i u državama regiona!

ARTEMISININ kapsule

Uvoznik i distributer:

Eco Pharm International


16 Comments

  1. previse informacija o mogucim nacinima izlecenja najtezih bolesti,a nigde do sada ne videh nacin na koji moze da se kupi,napravi ili sta vec drugo,a to je razlog zbog koga se ovi tekstovi citaju.dakle,kako kupiti ili napraviti ovaj lek i kako ga koristiti zaboga miloga recite kada vec objavljujete.

  2. ovu biljku treba koristiti zajedno sa gvozdjem i C vitaminom ujutro pre jela sitno usitnjeni list pelina jedna supena kasika jedna pilula gvozdje i jedan gram vitaminC sa najmanje 200ml.l. vode …posle netreba nista jesti najmanje 1 sat i uvece istu dozu posle 3 sata po veceri.

Ostavite komentar