Davor Dragičević: U utorak idemo u lov na ubice!

Davor Dragičević, otac stradalog Davida Dragičevića (21) i nekolicina građana dočekali su jutro ispred Policijske uprave Banjaluka pitajući „Ko je ubio Davida?„.

Građani koji podržavaju Davora Dragičevića sinoć su se okupili ispred Policijske uprave Banjaluka, nakon što je nepoznati muškarac prijetio Dragičeviću na Trgu Krajine prilikom redovnog skupa koji je sinoć održan 178. put.

„Nema spavanja dok ne uhvatimo zločince i ubice. Odlučili smo 25. septembar u 18 časova je rok nakon kojeg idemo u lov na zločince i ubice. Imamo sve, imena, prezimena, brojeve telefona, komunikacije, ljudi iz MUP-a RS“, kazao je jutros Dragičević.

Prema njegovim riječima do tada će biti ispred Policijske uprave Banjaluka, a spavaće na Trgu Krajine.

„Ne idem više kući, nemam kuću“, kazao je Dragičević.

On i okupljeni građani, članovi grupe „Pravda za Davida“ za ubistvo i saučesništvo u ubistvu optužuju policiju, sam vrh MUP-a RS-a, kao i entitetsko rukovodstvo.

David Dragičević mladić je iz Banjaluke čije je tijelo pronađeno 24. marta na ušću rijeke Crkvena u Vrbas, šest dana nakon što je prijavljen njegov nestanak. Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo je optužnicu za ubistvo mladića protiv nepoznatih počinilaca.

Nedavno je podignuta i optužnica protiv dva službenika u MUP-u RS zbog zbog sumnje da su sprečavali dokazivanje u ovom slučaju.

1 Comment

Ostavite komentar