Dosije „Mitrović“ (3): Nada Bodrožić: Moju Ivanu su ubili, žena Željka Mitrovića joj je pretila!

– Moja Ivana je „overena“, neko joj je ubrizgao 400 miligrama „propofola“ u ruku. Na nadležnima je da utvrde ko je to učinio – govorila je Nada Bodrožić, majka pokojne Ivane Bodrožić koja je nađena mrtva u hotelskoj sobi u „Hajatu“. – Sigurna sam samo u jedno, a to je da Ivana nije izvršila samoubistvo. Bila je u ljubavi sa Željkom Mitrovićem, a on joj je obećavao da će zbog nje ostaviti svoju suprugu.

Nesrećna devojka ubijena je 2014. godine, a njena majka dve i po godine kasnije. Nada je stradala u saobraćajnoj nesreći pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima a istraga je vođena traljavo i bez ikakvih rezultata.

– Znam da moja ćerka nije tražila taj lek i to sve stoji u prepisci u njenom mobilnom telefonu. Da je policija radila svoj posao i odmah odnela kutiju „propofola“ sa sobom i uporedila je sa onima na VMA, ne bi do ovoga došlo. Takođe, nisu bili u stanju da otključaju Ivanin mobilni u kojem se vide poruke koje je moja ćerka razmenila sa Pavlovićem. U tim porukama stoji da ona ne želi da joj on donosi taj lek – dodala je Nada.

Nada Bodrožić je bila poslanica Nove Srbije u pokrajinskom parlamentu koja je naprasno „preletela“ u Demokratsku stranku, a njen glas održao je na vlasti Bojana Pajtića i DS što je još jedan motiv više za njenu smrt jer se radi i o političkoj pozadini ubistva!

Tužilac koji je traljavo obavio uviđaj naredio je da se izvrši kompletno veštačenje vozila kako bi se utvrdilo da li je bilo u ispravnom stanju. Takođe, treba da se utvrdi da li je u udesu učestvovalo i treće vozilo, koje je pobeglo posle nesreće. Utvrdiće se kojom se brzinom kretala, kao i da li je bilo tragova kočenja – kaže sagovornik blizak istrazi.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar