Dosije „Mitrović“ (4): Čudna smrt Nade Bodrožić, list Informer ometao istragu!

U čudnoj saobraćajnoj nesreći na putu Sirig – Novi Sad, kod Čeneja, u Martu prošle godine poginula je Nada Bodrožić (54) iz Novog Sada, majka pokojne Ivane Bodrožić, ljubavnice medijskog tajkuna Željka Mitrovića i poslanica DS u Skupštini Vojvodine u prošlom sazivu koja je omogućila opstanak na vlasti Bojanu Pajtiću i njegovoj Demokratskoj stranci.

Nije poznato kada se nesreća dogodila, ni koliko vozila je učestvovalo u udesu, ni da li je neko, treće vozilo „izguralo“ njen automobil „pežo 307“ sa kolovoza, koji je pronađen prevrnut na krov ali bez velikih oštećena koja prate takvo prevrtanje, dakle, ništa se ne zna o toj sumnjivoj automobilskoj nesreći.

Nesrećna žena je otišla da poseti grob svoje ćerke u Sirigu, posle čega je svratila kod prijatelja. Po svemu sudeći, saobraćajna nesreća se desila posle 21 čas, jer je, kako kažu njeni poznanici, tada krenula iz Siriga za Novi Sad.

Kada je ćerka Nadinog poznanika videla prevrnut automobil, pozvala je oca i obavestila ga šta se desilo.

– Za desetak minuta sam bio tamo – prepričava nam M. Š., poznanik tragično nastradale žene. – Prepoznao sam njen automobil i posumnjao da je možda ona. A onda sam izvadio dokumenta i pročitao Nadino ime. Ko zna koliko je dugo tu bila… Medicinska ekipa Hitne pomoći kada je stigla, mogla je, nažalost, samo da konstatuje smrt.

N. Š. veruje da su Nadu mogli da spasu da je nesreća ranije otkrivena. Očevidaca saobraćajne nesreće nema, a tek treba da se utvrdi zbog čega je Bodrožićeva sletela s puta.

– Njen život je bio uništen onog trenutka kada je saznala za ćerkinu smrt – kaže jedan od Nadinih prijatelja. – Stalno je odlazila u Sirig na njen grob. Tako je i u nedelju bila na groblju da zapali sveću i odnese cveće. Kući se, nažalost, nije vratila.

SUMNjE U ZVANIČNU VERZIJU

POSLE ćerkine smrti 10. Decembra 2014. godine, Nada Bodrožić je govorila da sumnja u zvaničnu policijsku istragu koja je obavljena u sobi 326 u hotelu „Hajat“, u kojoj je pronađeno beživotno Ivanino telo.

Po toksikološkim nalazima urađenim na VMA, smrt Ivane Bodrožić je nastupila usled predoziranja kokainom, dok je prema drugima, koje su rađene u KC Vojvodina, umrla zbog prevelike doze „propofola“. Inače, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović bio je blizak Ivani, bili su u emotivnoj vezi.

INFORMER OBJAVIO LAŽNU SLIKU

Prorežimski tabloid Informer objavio je fotografiju nepoznatog vozila u vestima o ubistvu Nade Bodrožić. Nije poznato kako i zašto je na taj način zbunio javnost i sudske veštake koji su trebali da urade veštačenje te nesreće i doveo u zabludu policijske stručnjake koji su vršili uviđaj.

Time su sumnje u smišljenu pozadinu pogibije Nade Bodrožić samo produbljene…

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar