HAARP антене узрокују канцер и стерилитет, Срби нестају кроз три генерацијe !

БЕОГРАД-Уколико се не прекине дејство ХААРП антенског система инсталираног у селу Бељина код Барајева могло би се десити да кроз три генерациује буквално останемо без популације и да се број Срба сведе на минимум јер ХААРП , како се основано сумња, између осталих штетних дејстава утиче негативно И на појаву кнцарогених обољења као И стерилитет код мушкараца.

Како за “Правду” каже Дејан Маркуш, биолог и генетичар који већ више од десет година живи и у ради у САД у тој земљи је у протеклих неколико година одржано низ трибина и објавлљен је велики број новинских чланака о штетности ХААРП-а укључујући и изазивање стерилитета код мушке популације која је изложена дејствима овог антенског система.

-Већ 20 година колико САД улажу у ХААРП систем и инсталирају га по свету где сматрају да је њима потребно и у интересу. Води се и полемика о правој намени овог система и његовим последицама, али се нико од званичника још није одлучио да америчкој и светској јавности објасни шта је то заправо и о чему је реч.  Да ХААРП штетно утиче на природу, климу и човека нема сумње, сада само треба утврдити тачан степен негативног утицаја, али свакако да је значајан. Пре четири године присуствовао сам трибини омладинске еколошке организације из Питсбурга која је говорила о ХААРП-у и тада су појединци,  од којих су неки били  универзитетски професори, истицали да ХААРП може да изазове канцер али и стерилитет код мушкараца.  Када имамо у виду колики је наталитет у Србији онда је јасно да је постављање ХААРП антена надомак Београда прави злочин према српском народу. Простом рачуницом и математичком прогресијом рачунамо да  кроз три генерације, а то је за једно педесетак година,  наталитет може да се сведе на минимум – упозорава Маркуш.

Још 1998. године у ауторском тексту објављеном на интернету  и у часопису “Праксис” амерички новинар и публицист Едуард Мајер  побројао је неке од најопаснијих утицаја ХААРП-а на природу и људе укључујући  појаву канцерогених обољења и стерилитета.

-HAARP, то наизглед шифровано и за најширу јавност неразумљиво име, крије чињеницу да овај систем има потенцијал да створи за човечанство већу катастрофу од атомске бомбе. Америчка влада намерава да помоћу HAARP система, у који је уложила милијарде  милијарде долара, бомбардује небо енергентским зрацима  из огромне инсталације антена. Ови зраци ће се одразити на земљу кроз јоносферу као електрични таласи екстремно ниске фреквенције (ЕЛФ) а ти таласи, односно вибрације у стању су да продру у мозак људи и животиња уколико су усмерене у њиховом правцу. Ови таласи не само да ће жртву имобилисати и спречити да се брани већ ће јој променити и менталну свест и то потпуно, кроз дужи временски период. Такође, такви таласи могу на дужи период да изазову и канцерогена обољења и стерилитет. Јасно је да је влади САД овакав пројекат потребена јер HAARP, односно ЕЛФ фреквенце могу блокирати у потпуности електронске уређаје и непријатељске радио таласе, да откривају скривене бункере и да откривају летелице и ракете чак на другој страни земљине кугле,  али је неприхватљиво да стотине милиона људи широм планете држе као таоце и утичу им на животе и будућност – каже између осталог у свом тексту Мајер.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar