GLASAJMO ZA LISTU BROJ 1 – PODRŽIMO POSLEDNJU NADU OPLJAČKANE SRBIJE

Poštovani Zeleni prijatelji, ekolozi, ljubitelji prirode, ribolovci i svi koji podržavate aktuelnu borbu protiv kriminala i korupcije u Srbiji
Pozivamo vas da izađete u Nedelju 16. Marta 2014.godine na birališta i date svoj glas Srpskoj naprednoj stranci, poslednjoj nadi ponižene i opljačkane Srbije.

Zelena lista Srbije

Svi mi znamo da Srbija nema čemu da se nada ako na predstojećim izborima pobede oni koji su planski, sistematski i beskrupulozno pljačkali našu Srbiju za vreme dvomandatne diktature Borisa Tadića i njegove lopovske Demokratske stranke.
Tajkunsko-politikantska mafija sa centralom u Krunskoj 69 ukrala je više od 2,2 milijarde naših para iz budžeta za vreme strahovlade demokrata.
Samo je Oliver Dulić, tadašnji ministar ekologije i “ugledni” kadar Demokratske stranke, ukrao više od 55 miliona evra iz Fonda za zaštitu životne sredine Srbije.
Drugi istaknuti demokrata, Božidar Đelić, uporan je bio u nameri da gradi nuklearke po Srbiji zarad debele provizije koju bi dobio od projektantskih firmi iz Francuske.
Upravni odbor zloglasne GMO Korporacije “Viktorija grupa” činili su i čine ljudi iz vrha Demokratske stranke. Ta firma je finansijer ove lopovske partije i njihovog trabanta koji se sada zove Nova demokratska stranka a na čijem je čelu najveći i najglasniji GMO lobista u Srbiji Boris Tadić.
Zbog svega navedenog, Zelena lista Srbija poziva sve iskrene ekologe i ljubitelje prirode u Srbiji da u Nedelju glasaju za Srpsku naprednu stranku, koja je poslednja nada svih poštenih građana Srbije.
Izađimo na izbore, glasajmo za listu broj 1 – ne dozvolimo dalje propadanje naše Srbije.

4 Comments

  1. Kakav crni glas za naprednu stranku…Vi treba da ste apoliticni a ne da promovisete strane placenike i izdajnike Srbije..Nek dodje sns ministarka zastite zivotne sredine na jezero Perucac Nacionalni park Tara..pa da vidi na desetine tona smeca koje kruze vec preko 10 godina od Visegrada do Bajine Baste..da to smece kruzi u nekom nacionalnom parku u Nemackoj, bila bi proglasena ekoloska katastrofa i ministri bi otisli na robiju..prema tome, budite apoliticni i delajte kao pravi zeleni borci za ocuvanje zivotne sredine, biljnog i zivotinjskog sveta i naravno samim tim i coveka…manite se politike i naprednjaka, nazadnjaka i sl..

  2. sram da vas bude u predizbornoj tisini vi prpagirate i to za koga – gde su vam oci zar ne vidite da se samo hvale i obecavaju med i mleko posle izbora. Vi bar treba da ste APOLITICNI!

Ostavite komentar