Gore od Sodome i Gomore – seks, pare i alkohol u zaječarskom sudu!

SUDSKA MAFIJA U ZAJEČARU DEO KLANA BOŠKA NIČIĆA

SUDSKA MAFIJA HARA U ZAJEČARU

Zaječarski advokati žale se da je zaječarski sudija Žaklina Nedović – Dimitrijević uzela od njih ogromnu svotu novca i da ne vraća dug, ali im zato pomaže oko nameštanja predmeta sa volonterkom koja radi kao upisničar Draganom Vojinov – Mirković, kao i upisničarima Goranom Stanišićem i Ivanom Đergović.
Inače, Dragana Vojinov – Mirković je prethodno radila kao računovođa u jednoj firmi i otuđila ogromnu svotu novca, čak je krivično i gonjena ali je taj predmet volšebno nestao iz sudskih fioka!
Zapisničarka sudije Žakline Nedović – Dimitrijević je kuma Vladana Nikolića i bliska prijateljica sudije Ivane Rodić od koje se inače ne razdvaja.
Vladan Nikolić je na inicijativu Bojane Ignjatović – Mitić, komšinice njegove zapisničarke Tatjane Milijić, primio u računovodstvo i njihovu ortakinju i komšinicu Tanju Nikolić, prebogatu ženu koja ima velika primanja iz inostranstva.
Dakle, Tatjana Milijić i Bojana Ignjatović – Mitić su dovele Tanju Nikolić i zaposlile je pa se Tatjana Milijić naprasno obogatila i sada živi u dvorcu a pre toga nije imala ni krov na kući!
Tatjana Milijić ima sreće u novcu ali i u ljubavi, i ljubavni život joj je bogat a u njemu figuriraju samo visoki javni funkcioneri. Bila je u vezi sa sudijom Zoranom Glišićem sa kojim je zataškala predmet protiv direktora timočke šume u Boljevcu a nakon reforme se taj direktor revanširao tako što je zaposlio kao pravnicu u njegovoj firmi Timočke šume a zapisničarku Tatjanu Milijić vratio je u sud na posao jer je tada bila neraspoređena.

KO JE KO U TIMOČKOJ SUDSKOJ MAFIJI?

DEJAN CVETKOVIĆ, “CIGANSKI SUDIJA

Dejan Cvetković je sudija iz Minićeva kod Knjaževca kome je otac kamenorezac kupio diplomu Pravnog fakulteta u Nišu.
Dugi niz godina je „carinio“ pripadnike romske populacije dok je radio u Knjaževcu.
Kao „sposoban“ kadar prelazi u Zaječar gde nastavlja sa ustaljenom praksom iz Knjaževca – sve parnice koje je vodio u Knjaževcu, pripadnici romske populacije su lako dobijali u njegovom sudu a u zamenu su mu davali telefone, automobile iz uvoza, televizore, novac, zlato…
Zbog toga je Cvetković dobio pogrdan nadimak „CIGANSKI SUDIJA“, inače jako uvredljiv za tamošnje Rome.

IVANA RODIĆ, TEŠKA BURŽUJKA LAKOG MORALA

Ivana Rodić je bivša snaja zloglasne Jugoslave Rodić, advokatice Boška Ničića, koja je inače bliska sa vrhom SNS. Njena glavna daktilografkinja za nju „carini“ sudske mušterije i skuplja novac po Zaječaru. U seksualnim je odnosima sa Vladanom Nikolićem, predsednikom Osnovnog suda.
Inače je uživalac alkohola i dobrog provoda. Kad se napije, ona se tetura i posrće, pada i tako bruka inače uveliko obrukanu profesiju. Ivana vozi BMW 1 i troši ogromne svote novca kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Ivana Rodić energično štiti sve kriminalce mafijaškog klana Boška Ničića a brutalno progoni i procesuira sve njegove političke oponente.

ARHIVA

Zaječarsko krivosuđe gore od Sodome i Gomore!

Krivosudna mafija u Zaječaru gora je od Sodome i Gomore!  Tu se ne zna ko, s kim, koliko i za koje pare radi ono što je nezamislivo da se radi u normalno uređenim državama.

Na primer, državni pravobranilac u Zaječaru Saša Marinković, koji je zaposlio Mariju Tasić, ćerku kontroverznog tužioca Dragoslava Popovića zvanog Kadija bez konkursa (!) kao nagradu režima zato što je Kadija odnosno Popović bez ikakvog dokaza a uz pomoć Marijine majke, koja je predsednik Trgovinskog suda, optužio i uhapsio poznatog producenta Sašu Mirkovića zbog izmišljenih dela koja su kasnije odbačena na Apelacionom sudu.
Danas se po kuloarima zaječarskog establišmenta priča da Dragoslav Popović na svaki način pokušava već udatu ćerku da razvede i uda za tog istog pravobranioca od kojeg se ona, inače, i ne razdvaja. Svuda se viđaju zajedno, kao da su par. Ona je zaposlena kao njegov zamenik bez dana radnog staža i bez konkursa!
Popović je takođe svoju švalerku već udomio u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija!
Tu je u centru svih zaječarskih krivosudnih intriga i sudija Saša Živković koji je Mirkovića osudio u prvom stepenu za nepostojeći dug (u međuvremenu poništena presuda Popovićeve žene od strane Apelacionog trgovinskog suda) pa se tako zna ko pije i ko plaća i zašto se, zbog političkih motiva, uopšte sudilo Mirkoviću?
Za sve ovo, Saša Živković je dobio oprost grehova za svog tatu koji je kao direktor „Zaječar prometa“ rasprodao i uništio ovu firmu. Celim postupkom su rukovodili Bosko Ničić, Dijana Hrkalović i Vladan Nikolić kao predsednik Osnovnog suda. Oni su izdavali naloge sudiji Ivani Rodić kao i ostalim sudijama u veću šta da rade i kako da izmišljaju dokaze.

CIRKUS U SUDU U ZAJEČARU

Da je Srbija zemlja čuda u kojoj je baš sve moguće znamo, ali da je moguće i to da režimski sudija koji se dovodi u vezu sa organizovanim kriminalom (!) sudi i presuđuje jednom opozicionom lideru – to već niko nije mogao ni da zamisli.

Pravnici se slažu i u oceni da će sudija Saša Živković nakon svega ovoga i nakon promene režima u Srbiji morati da bude doživotno lustriran i odstranjen iz pravosuđa Srbije * Zaječarska rašomonijada očigledno je kreirana u kuhinji zloglasnog politikanta i lokalnog kabadahije Boška Ničića a u cilju revanšizma i uklanjanja njegovog večitog političkog rivala Saše Mirkovića sa političke scene uoči lokalnih izbora u Negotinu i Beogradu, na kojima je Mirković najavio učešće ispred Narodnog radničkog pokreta čiji je inače potpredsednik i kandidat za gradonačelnika Beograda.

Uplašen od mogućeg poraza na predstojećim lokalnim izborima u Negotinu i zabrinut za svoju najnoviju funkciju predsednika Regionalnog odbora za Timočku Krajinu vladajuće Vučićeve Srpske napredne stranke, nezvanični izvori kažu da je Boško Ničić (inače kadar lopovske Nove demokratije a kasnije i Dinkićevih „eksperata za pljačku“ iz tzv. G 17+) upregao u svoju kriminalnu organizaciju i sudiju Sašu Živkovića (koji je, doduše, već odavno njegov čovek koji je štitio Ničićeve kadrove i odbacivao sve tužbe koje su građani Zaječara podnosili protiv Ničićevih saradnika za vreme njegove prve vladavine u tom gradu!) da bi ovaj sudija, iako je protiv njega podneta krivična prijava zbog učešća u organizovanoj kriminalnoj grupi (!) neometano sudio Saši Mirkoviću i osudio ga bez ijednog valjanog dokaza na godinu dana zatvora u montiranom političkom procesu.

Stručnjaci se slažu u oceni da je pozadina procesa protiv Mirkovića isključivo političke prirode i klasična režimska revanšistička ujdurma koja je pravno neodrživa, a koja će na višoj instanci biti odbačena kao potpuno neosnovana. Takođe, pravnici se slažu i u oceni da će sudija Saša Živković nakon svega ovoga i nakon promene režima u Srbiji morati da bude doživotno lustriran i odstranjen iz pravosuđa Srbije.

Čak i u slučaju da se to nekim čudom ne dogodi u „zemlji čuda“ kakva je Srbija, Mirković će pravdu dobiti na međunarodnim sudovima uz prateće obeštećenje, dok će vinovnici kriminalnog udruživanja protiv njega sesti na onu klupu na kojoj je on do sada sedeo…

Tužilac po privatnoj dužnosti hara Timočkom Krajinom!

Dragoslav Popović – Kadija i tuži i sudi u Zaječaru

Naime, Dragoslav Popović zvani Kadija, u procesu protiv Ničića 2007. godine, je namerno odugovlačio proces, zbog nezakonite gradnje, rekonstrukcije i održavanja 10 lokalnih putnih pravaca na teritoriji opštine Zaječar i lokalnog puta na zemljištu železnice Srbije u kamenolomu Čokonjar, sve dok slučaj nije zastareo.

Prema nezvaničnim izvorima, političko hapšenje i montiranu sudsku istragu zbog navodnih malverzacija u Zaječaru protiv Mirkovića vode koordinirano Vučić i njegov najnoviji čovek od poverenja (uz otškrinutu fioku), Dinkićev ekspert za pljačku istočnog dela Srbije, knez timočki po sopstvenoj želji, Boško Ničić.

Međutim nije to jedino što može biti interesantno a vezano za pomenutog i imenovanog  ZAMENIKA TUŽIOCA Dragoslava Popovića a pri tom i uglavnom nepoznato.

U ANALIZI CUNS-a iz JUNA 2016 naišli smo na ineresantnu analizu ovakvog ponašanja u Pravosuđu Srbije …

Pravosuđe neefikasno, sudije i tužioci zaplašeni

Stanje u pravosuđu je loše, izvršna vlast ima jak uticaj na sudije i tužioce, a Ministarstvo pravde je podbacilo u borbi protiv korupcije jer sveobuhvatne reforme pravosuđa ustvari nema, ukazuje Savet za borbu protiv korupcije. Poligraf se koristi kao najvažniji dokaz, premijer Vučić komentariše slučajeve koji su u toku, a zakoni se usvajaju po hitnom postupku.

Gospodin Popović je i 2004. godine vodio i jedan proces protiv Mirjane Vlahović, tadašnja direktorka Centra za socijalni rad u Zaječaru koja je na veoma interesantan način umesto na odsluženje zaslužene zakonske kazne i u zatvor, završila u zagrljaju VEČITOG ZAMERNIKA TUŽIOCA OJT Zaječar Dragoslava Popovića, kao njegova zakonita supruga.

Popović i Vlahovićka

UMESTO DA JE UHAPSI, ON JE OŽENIO!

Proces protiv nje je vodjen 2004 godine, zbog zloupotrebe službenog položaja. Medjutim Centru za socijalni rad u Zaječaru, nismo uspeli da nađemo sagovornika koji bi nam rekao nešto više o ovom slučaju.
Da sve dodatno dobije na težini, saznajemo da je Mirjana Vlahović , zaposlena u Beogradu i to u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija. Takođe smo saznali da se od Mirjana  nalazi i na listi Komisije za sindikane organizacije Okružnog zatvora u Zaječaru …
Sasvim prirodno se nameće pitanje vezano za podobnost Zamenika javnog tužioca Popovića na poslu koji trenutno obavlja, jer je pored političkih procesa učestvovao i u nekim drugim procesima koji su vođeni na sumnjiv način sa pretpostvkom da ih je vodio pre svega iz samo njemu znanih ličnih interesa.

Ostaje samo da vidimo kako će montirani proces protiv Mirkovića odvijati dalje, a ovih nekoliko činjenica i kratki tekst kao rezultat kratkog istraživanja daje tek nekoliko detalja na koje smo želeli da skrenemo pažnju. Ozbiljnijim angažovanjem verovatno bi naišli na još mnogo toga … ipak ovo je za sada sasvim dovoljno.

Sudije u Zaječaru sedaju na optuženičku klupu?

Organizovana kriminalna grupa krivosudne mafije u Zaječaru već duže vreme po političkim nalozima sudi i presuđuje, o čemu je Rikošet već pisao, ali će izgleda uskoro morati i ona da sedne na optuženičku klupu i da počne da odgovara za sva zla koja je nanela nevinim ljudima!

Da podsetimo, pravno potpuno neosnovana prijava protiv bivšeg čelnika Zaječara Saše Mirkovića zbog navodne ISPLATE ODBORNIČKIH DNEVNICA pala je odmah u vodu na višoj instanci, baš kao i famozna afera „Paketići“ pa se sada nameće logično pitanje: hoće li biti kontratužbe oštećenog Mirkovića zbog nanete moralne i materijalne štete prouzrokovane harangom koju je pomenuta sudska mafija vodila protiv njega po nečijim političkim nalozima?

Izgleda da hoće…

Naime, Mirkovićev posao u gradskoj vlasti Zaječara bio je isključivo protokolarne prirode, on nije bio ovlašćen da rukovodi gradskim budžetom, ni da isplaćuje dnevnice odbornicima a ni da poručuje i plaća dečje paketiće.

O svemu tome odlučivao je isključivo gradonačelnik Zaječara, jer mu je to i bio posao.

I ako neko treba za neko eventualno počinjeno delo da odgovara u tom slučaju, onda je to tadašnji gradonačelnik Zaječara.

Jasno je i u ovom slučaju da se radi isključivo o političkom revanšizmu onih struktura koje je Mirković redovno pobeđivao na izborima a koje su sada na vlasti u Zaječaru i u Srbiji.

Mirković je danas podneo još jednu, ko zna koju po redu (!) krivičnu prijavu protiv Vladana Nikolića, Ivane Rodić, Dejana Cvetkovića i Saše Živkovića, sudija Osnovnog suda u Zaječaru, zbog eklatantnog kršenja zakona.

Mirković se nada da će sudije koje su obuhvaćene krivičnom prijavom biti uskoro procesuirane iako kontroverzni zamenik Višeg tužioca Ivan Marković kaže „da su mu šefovi naredili da se nikako ne gone sudije“.

Izvor: Rikošet specijal

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar