Radio Sport

SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

ИСТИНА О ИЛЕГАЛНИМ МИГРАНТИМА У ЛАПОВУ СА ЛИЦА МЕСТА!

 1. У последњим данима иза нас сведоци смо да се по друштвеним мрежама шири информација да се у Лапову налазе илегални мигранти који су обили викендице и ту бораве, као и да их је све више по вароши Лапово чему сведоче и сами становници овог прелепог историјског места у Шумадији.
  На фејсбук страници Националне одбране Левијатан 05.01. 2021 године је освануо снимак који су направили родољуби и припадници Националне одбране Левијатан у даљем тексту НОЛ.
  Да би смо добили више информација о овом случају када је затечено двадесетак миграната о чему смо већ писали контактирали смо Владу Манојловића који је председник одбора Левијатана Шумадија / Морава који нас је позвао да са њима одемо у још једну проверу коју редовно раде по Лапову и околини у виду шетње и провере свих места где су се до сада налазили илегални мигранти из Авганистана. Влада нам је поред позива да присуствујемо са њима у тој шетњи и одговотио на неколико питања и рекао више о целом случају.
  Испричај нам Владо шта се десило то вече 05.01.2020 године и на који начин сте дошли до информација о постојању илегалних миграната у Лапову?
  Као и у већини случајева, свакодневно нам стижу разне пријаве, то је била једна од њих. Мигранти су да тако кажем окупирали викендице људи који су нам се јавили. Наших шесторица људи из Левијатана су отишли на лице места да провере то. Затекли су двадесет миграната који су их после упозорења да чине кривично дело и молбе да се врате у своје кампове напали. Захваљујући спремности наших људи избегнут је већи инцидент.
  Ваш одбор је основан скоро, да ли нам можеш рећи нешто више о томе и представити рад одбора као и да ли планирате у будућности да се бавите свим битним темама у Шумадији ?
  Да, прошле године је направљен одбор Левијатан Шумадија/Морава, и могу вам рећи да да смо за овако кратко време направили једну веома здраву причу. Наравно, бавићемо се свим проблемима који имају везе са радом Левијатана. Увек ћемо стати у заштиту наших слабијих, како животиња тако и наравно људи.
  Вечерас сте долазили опет у Лапово због теме илегалних миграната,да ли сте их срели негде и како су реаговали када су Вас видели ако јесте?
  Тако је, организовали смо опет патролу у Лапову. Обишли смо викендице, напуштене куће, продавнице и кафану коју су већ неколико пута обијали, сва ризична места. Ниједног мигранта нисмо срели. Вратићемо се опет наравно, јер становници тог места имају право мирно спавати.

Стали сте међу првима као родољуби у одбрану нејачи и оних који гласа немају каква је подршка јавности за Ваш рад?

Јавност је веома добро упућена у рад нашег покрета. Ми ништа не кријемо, имате снимке акција на нашим страницама на којима смо били. Из дана у дан све више људи нас подржава, наравно има и неких којима не одговара да ми као покрет постојимо. Али ми смо чисти, све радимо по закону, чак и неки пут у сарадњи са полицијом. Највише у јавности дижу прашину тако неке назови новине или портали које износе лажи о нама, али о њима ћемо други пут.

За крај дружења и овог интервјуа позвао бих све праве родољубе да нам се придруже и укључе у наш рад попуњавањем приступнице

https://www.levijatansrbija.org/pristupnica.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *