ISTRAŽIVANJE „PULSA SRBIJE“: BEZ FAVORITA NA IZBORIMA U BEOGRADU!

Agencija za Istraživanje resursa, tržišta i javnog mnjenja „PULS SRBIJE LTD“ iz Beograda obavila je najnovije istraživanje raspoloženja Beograđana uoči lokalnih izbora u prestonici.
Uzorak je urađen na 3.000 ispitanika, 6. Januara 2018. godine.


Anketirano je neposrednim putem 1.500 Beograđana i 1.500 građana u telefonskoj anketi.
Prema ovim rezultatima, uoči izbora u Beogradu, nema favorita!

Prema ovom istraživanju, lista Srpske napredne stranke, Srpske narodne partije, Pokreta socijalista i partija bivšeg režima koje su iz interesa „preletele“ u Vučićevo režimsko jato, imaju podršku od 28% birača u Beogradu.

Lista Demokratske stranke i Nove stranke koju predvodi Dragan Šutanovac ima podršku od 14% glasača a njihov bivši partijski kolega Aleksandar Šapić procenat manje, 13% podrške.

Bivši gradonačelnik Beograda i bivši demokrata Dragan Đilas ima podršku od 12%, isto koliko i kandidat Narodnog radničkog pokreta Saša Mirković.

Dveri se nalaze na šestom mestu sa 7% podrške a SPS na sedmom sa samo 5% podrške.

Na poslednjem mestu nalazi se lista LDP sa 2% podrške a liste SRS i Dosta je bilo trenutno imaju zanemarljivu podršku u Beogradu u rangu statističke greške.

NAPOMENA: Agencija „Puls Srbije“ konstantno prati raspoloženje birača u Srbiji, koristeći proverene metode ustanovljene međunarodnim standardima.