SRPSKI NARODNI INFO

www.srpskinarodniinfo.co.rs

JOŠ JEDAN NAPAD NA RIKOŠET: Producent Rikošeta „ugrozio“ sigurnost brata predsednika Srbije?!

Pritisak aktuelnog režima na Sašu Mirkovića, jednog od producenata Rikošeta, zbog istraživanja pozadine ubistva Olivera Ivanovića ne prestaje – Andrej Vučić, kontroverzni rođeni brat predsednika Srbije, podneo je prijavu protiv Mirkovića zbog navodnog „ugrožavanja sigurnosti“!

Rođeni brat predsednika Srbije poznat je inače široj javnosti po napadu na žandarmeriju (!), falsifikovanju ličnih dokumenata zarad finansijskih malverzacija kao i po nelegalnom uzgoju marihuane u Gakovu kod Sombora (!), o čemu su brojni mediji mnogo puta izveštavali.

Međutim, nikada nijedan sudski proces protiv Andreja Vučića nije doveden do kraja pa je on uvek ostajao van domašaja pravde. Međutim, sada on pokušava sudskim putem da se obračunava sa političkim protivnicima svog brata tako što podnosi prijave protiv njih za izmišljena dela.

Saša Mirković objavio je na svom profilu na Fejsbuku status koji u celosti prenosimo:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsasa.mirkovic.37%2Fposts%2F669216720145781&width=500

Ovo je samo jedan u nizu od brojnih pokušaja da se Rikošet ućutka, da se producenti i novinari Rikošeta zastraše i da se istraživanje pozadine ubistva Olivera Ivanovića obustavi, kao i da se spreči emitovanje dokumentarnog filma „Ko je ubio Olivera?“ koje je zakazano u Briselu na godišnjicu njegovog ubistva.

Saša Mirković je u svom saopštenju za medije najavio mogućnost traženja zaštite pred muđunarodnim organizacijama koje se bave zaštitom novinara i ljudskih prava zbog sve češćih nasrtaja pripadnika aktuelnog režima, korumpiranih sudija i policajaca na njegov integritet i slobodu kretanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *