MIRKOVIĆ: ONO ŠTO SU RADILI OLIVERU IVANOVIĆU SADA RADE I MENI!

Kandidat za gradonačelnika Beograda Saša Mirković u današnjoj izjavi za javnost, saopštio je da je „prava sramota što državni organi Srbije nemaju dobru zaštitnu meru za aktere opozicije ali i sve ostale političke učesnike“

Mirković je napravio paralalelu sa onim što se njemu dešavalo na političkom i pravnom polju, sa onim što se dešavalo sada pokojnom Oliveru Ivanoviću.

Ivanović je takođe kao i Mirković nevin bio u pritvoru dok se dokazalo konkretno nije ništa. Kao jedna od zanimljivih činjenica jeste i to što je Ivanoviću čak dva puta goreo automobil, dok je Mirkoviću bačena bomba na kuću! Mirković je za taj zločin optužio aktuelnog gradonačelnika Zaječara Boška Ničića ali i Vučićevog šefa kabineta Ivicu Kojića.

Istrage nije ni bilo, u OBA SLUČAJA.

Ivanović je u poslednjim mesecima života dobijao pretnje od Srba koji su kontrolisali Kosovsku Mitrovicu, u pitanju su ljudi koji su prema nekim indikacijama indirektno povezani sa ljudima iz Beograda, istih onih koji bi mogli da stoje i iza pretnji Mirkoviću. Ipak teško je definisati takve stvari…

Mirković dalje napominje da su i njegovi članovi porodice patili zbog političkog progona a da su njegovi baba i deda zbog stresa i bola preminuli u samo pet dana, jedno za drugim!

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar