Mirković: Samo režim koji je u strahu hapsi političke protivnike!

Povodom saopštenja Srpske napredne stranke kojim se praktično najvaljuju nova politička hapšenja opozicionih političara i kandidata za gradonačelnika Beograda, Jeremića i Đilasa pre svih, izjavu za naš portal dao je kandidat za gradonačelnika Narodnog radničkog pokreta Saša Mirković, naš poznati i najuspešniji producent, koji je prvi bio uhapšen i nezakonito držan u pritvoru odmah nakon objavljivanja kandidature za gradonačelnika Beograda!

„Koga se to Vučić plaši? Jeremića, Šapića, Tadića, Đilasa, mene?!
Očigledno je da se on, a i njegovi saradnici iz G17+, najviše plaše mene, jer su protivustavno, protivzakonito učinili sve da me kriminalizuju iako znaju da to sto su naređivali njihovim privatnim policajcima, tužiocima i sudijama nema blage veze sa nekim mojim kršenjem zakona. Sve su to uradili iz straha za gubitak izbora pa su krenuli da mi uništavaju sve pa su čak tim svojim delovanjem doveli i do smrti meni najbližih osoba, moje babe i dede koji nikada nisu bili bolesni.

Uništio je ovaj režim mnogo porodica i nastavlja sa tim, ali je vidljiv ogroman STRAH kod njih kad su krenuli u nezakonita hapšenja političkih protivnika. Fašistička vlast koju predvodi Vučić je dosegla vrhunac i na ovim izborima će pasti, jer nijedan fašizam nije dobro prošao pa neće ni njihov. Poslovica kaze: KO SE MAČA LATI, OD MAČA I GINE!“

1 Trackback / Pingback

  1. Mirković: Samo režim koji je u strahu hapsi političke protivnike! - Tanjug INFO

Ostavite komentar