MIRKOVIĆ: SUDIJA SAŠA ŽIVKOVIĆ IZ ZAJEČARA JE ČLAN VUČIĆEVOG KARTELA!

Kandidat za gradonačelnika Beograda Saša Mirković optužio je na svom profilu na Fejsbuku zloglasnog zaječarskog sudiju Sašu Živkovića da je „član Vučićevog kartela za progon političkih protivnika“ * Saša Živković je sudija koji je napravio čitav niz pravnih propusta i neverovatnih grešaka prilikom izricanja presude Mirkoviću u montiranom političkom procesu koji je vodio po naredbi Boška Ničića, nekada najvećeg neprijatelja Aleksandra Vučića a sada njegovog partijskog poverenika za Timočku Krajinu * Kako nezvanično saznajemo, otac sudije Saše Živkovića bio je svojevremeno vinovnik brojnih malverzacija pa je zbog toga sudija Živković sada ucenjen da deli nepravdu u zaječarskom sudu Vučićevim političkim protivnicima

Evo šta je Mirković objavio na svom profilu na Fejsbuku:

VUČIĆEV SUDIJA ŽIVKOVIĆ, ČLAN KARTELA ZA PROGON POLITIČKIH PROTIVNIKA!

Posle PRESUDE koju jedoneo bez ijednog dokaza, dok je drhtao i dok su mu se rukle tresle jer ZNA da je sve uradio zbog POLITIKE I PRETNJI NJEMU da će mu za oca NAJDANA(koji je rasprodao CEO ZAJEČAR PROMET BUD ZAŠTO, uzimajući MASNE PROVIZIJE), izvući silne krivićne prijave koje se godinama kriju po FIJOKAMA ZAJEČARSKIH SUDOVA, SUDIJA SAŠA ŽIVKOVIĆ IZ ZAJEČARA JE OTIŠAO KORAK DALJE I PREUZEO ULOGU PREDSEDNIKA VIŠEG SUDA U ZAJEČARU, NA KOJU SE NIKO NE SEĆA DA JE IZABRAN.

OVAJ SUDIJA SAŠA ŽIVKOVIĆ PRESUDU JE DONEO IAKO JE ZNAO DA JE PRIJAVLJEN ZA KRŠENJE ZAKONA OD STRANE SUDIJE.
OVAJ SUDIJA SAŠA ŽIVKOVIĆ JE U PRESUDI MENI KOJU JE DONEO BEZ IJEDNOG DOKAZA DOZVOLIO SEBI DA U IZRECI KAŽE DA SAM JA GRADONAČELNIK IAKO TO NIKADA NISAM BIO NEGO SAMO ODBORNIK.

PO VUČIČEVOM NALOGU JE ČAK SPAJAO NEKE FUNKCIJE ZA KOJE SAM JA UREDNO PODNEO OSTAVKU PAR MESECI RANIJE I TO NA MESTO POMOĆNIKA MINISTRA ZA SAOBRAĆAJ KOJA NEMA NIKAKVE VEZE SA GRADOM ZAJEČAROM!

NA KRAJU JE OPET PREKRŠIO ZAKON OD STRANE SUDIJE I DONEO SAM REŠENJE O NAŠEM ZAHTEVU ZA IZUZEĆE SVIH SUDIJA JER SU POLITIČKI ORGANIZOVANI PA I NJEGA SAMOG. NARAVNO ODBIO JE IZUZEĆE.😂😂😂SEBE SAMOG I SVOJIH KOLEGA. E TO NEMA NI U KOLUMBIJI, JER NI TAMO MAFIJA NEMA SVOJU DRŽAVU.

U SRBIJI JE SVE MOGUĆE, DA VLAST SILUJE, UBIJA, PALI, TUŽI I PRESUDJUJE.!

OVAKVO PRAVNO NASILJE I ZLOUPOTREBA SE DIREKTNO RADI POD KOMANDOM NAJJAČE FUNKCIJE U ZEMLJI TJ. PREDSEDNIKA SRBIJE.

OBZIROM ŠTA SVE RADE DA BI SAČUVALI VLAST OD NJIH ME NE IZNENADJUJE NI OVO. INAČE PRESUDA JE NA 26 STRANA.

SAŠA ŽIVKOVIĆ ČE ZBOG OVAKVOG KRŠENJA ZAKONA OD STRANE SUDIJE ODGOVARATI SIGURAN SAM ČIM SE UAPOSTAVI PRAVNA DRŽAVA, A NADAM SE DA SAM MU POMOGAO DA BAR MALO ZAŠTITI SVOJU PORODICU!

Pravna pouka Živkovića: Žalba na ovo rešenje nije dozvoljena!😊

E Živkoviću, JEBO TE VUČIĆ I TI NJEGA

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar