NA PROSTORIJAMA SNS ŠIROM BEOGRADA ISPISAN GRAFIT „PEDER I LEZBEJKA IZDAJU KOSOVO“!

Na ulasku u prostorije i na izlozima Srpske napredne stranke širom Beograda ispisani su grafiti u kojima se zbog politike prema Kosovu i saradnje sa Sorošom žestoko napada ta stranka i njen lider Aleksandar Vučić * Naprednjaci osudili grafite, tragaju za autorima

Grafiti su preplavili Beograd a najviše grafita sadrži poruke:

„Peder izdaje Kosovo! Ustaše EU”, „Dačić, Vučić, Soroš, prodane duše, ološ”, „ Nije vam Kosmet tata ostavio”, „Peder i lezbejka izdaju Kosovo” i „Zajebi dijalog”.

Ukazujući da su nastavljeni napadi na prostorije Srpske napredne stranke u Beogradu, gradski odbor Srpske napredne stranke ističe da je jasno da su svi napadi politički instruisani i da predstavljaju mržnju prema SNS i Aleksandru Vučiću…

Beogradski naprednjaci poručuju i da ih politički neistomišljenici neće zastrašiti i zaustaviti „u borbi za napredak i razvoj Beograda i Srbije“.

Gradski odbor Beograd SNS, na kraju u svom saopštenju za javnost, najoštrije osuđujući ovakvo ponašanje i uništavanje tuđe imovine, te još jednom je poziva nadležne državne organe da počinioce, koji su sa grafitima o izdaju Kosova i saradnji sa finansijerom globalnih fašista Sorošom ižvrljali njihove prostorije u glavnom gradu Srbije, privedu pravdi.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar