OČEKIVANO: TADIĆ PODRŽAO ŠUTANOVCA!

Svrgnuti dvomandatni diktator i bivši predsednik Demokratske stranke a sada predsednik minorne Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić saopštio je da je predsedništvo SDS donelo odluku da za beogradske izbore podrži kandidata Demokratske stranke (DS), koja na gradske izbore izlazi u koaliciji sa Novom strankom

Tadić je objasnio da se ovakvom odlukom staje iza druge odluke – da se krene u obnovu ujedinjenja DS.

On je pozvao bivše lidere DS da se nakon izbora „sedne za sto“.

„Pozivam sve bivše lidere DS da stanemo u odbranu demokratije i slobode protiv režima Aleksandra Vučića. Pozivam sve koji su se nekada nalazili u istoj stranci da odmah posle izbora sednemo i koordinišemo aktivnosti“, izjavio je Tadić.

On je dodao da je jedino „bivši DS bio u stanju da ostvaruje velike rezultate u prošlosti“ i naveo da ovog trenutka nema bolje alternative od DS.

„Ovo nije samo podrška Draganu Šutanovcu, nego ideja ujedinjenja i obnavljanja rada DS u punom kapacitetu“, zaključio je Tadić.

Podsetimo, krajem Decembra, predsednik DS Dragan Šutanovac izjavio je da će na izborima za Skupštinu grada Beograda on biti zajednički kandidat za gradonačelnika DS i Nove stranke, dok će funkcionerka Nove Vesna Rakić Vodinelić biti nosilac liste.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar