OVO SU SVI ČEKALI: Koncert godine ACE LUKASA u „Štark areni“ 14. Aprila!

Folk superstar Aca Lukas najavljuje još jednu najveću žurku na Balkanu i još jedan koncert za pamćenje koji je zakazan 14. aprila, 2022. godine u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije. Ulaznice su u prodaji!

Pored već tradicionalno najboljih žurki na Balkanu koje se spontano dese na Lukasovim koncertima, predstojeći koncert koji se već priželjkuje ima posebnu vrednost i predstavlja krunu uspešne godine.

Karijera Ace Lukasa broji mnoštvo albuma u izdanju Hype produkcije:

– “Ponos i laž”, “Pesme od bola”, “Lična karta”, “Rođendan”, “Nešto protiv bolova”, “Istina je da te lažem”, “Jagnje moje”, “Lešće”, “Uspavanka za ozbiljne bebe”, a za čitavu armiju svojih obožavaoca, Lukas pripema novi, deseti album koji nosi naziv “Oskar”.

Posebnom opusu ove megazvezde, u 2021. godina, pridružio se čitav niz uspeha i muzičkih dela koja su za Oskara. Od objavljene autobiografske knjige “Ovo sam ja” koja će biti ekranizovana i predstavljena u seriji “Kafana na Balkanu”, velike turneje na stadionima širom Srbije, albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, do novih pesmama u okviru albuma “Oskar” – “Opet je danas nedelja”, numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, “U tri lepe”, zatim duet sa muzičkom zvezdom Draganom Mirković – “Sada i zauvek” kao i numera “Oskar”.

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je spektakl u najavi, kao i predstojeći koji nas očekuje 14.04.2022. godine.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar