Paraćin: Osnovan odbor Zelene ekološke partije

Paraćin – Juče je u Paraćinu osnovan opštinski odbor Zelene ekološke partije – Zeleni. Za predsednika odbora jednoglasno je izabran Zvonko Kovinić, ekolog i aktivista u lokalnom ekološkom udruženju Zeleno zvono. Sastanku je prisustvovao predsednik Zelene ekološke partije g. Mitko Nokić sa saradnicima.

Zelena ekološka partija Paraćin

Članovi odbora Zelene ekološke partije u Paraćinu

– Nedavne poplave ostavile su za sobom mnogo posla za nas iskrene ekologe. Članovi Zelene ekološke partije dali su svoj doprinos u akciji saniranja posledica poplave i dokazali na delu da im je zaštita životne sredine na prvom mestu – rekao je Kovinić.

Reporter baner gif final

Opštinski odbor Zelene ekološke partije u Paraćinu broji više od tri stotine članova i predstavlja relevantan politički faktor u gradu na Crnici.

Zvonko Kovinić– Politička situacija u Paraćinu veoma je komplikovana zbog nestabilne većine Demokratske stranke i njihovih sadašnjih koalicionih partnera. Raspisivanje prevremenih lokalnih izbora u Paraćinu veoma je izvestan epilog  razrešenja aktuelne političke krize i Zelena ekološka partija već preduzima korake u pravcu pripremnih radnji za te izbore – kaže Kovinić.

Prema njegovim rečima, Zelena ekološka partija će na predstojeće prevremene lokalne izbore u Paraćinu najverovatnije izaći u koaliciji mada ni samostalan nastup nije nemoguć.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar