Pozivamo vas na promociju: Kuvarska zvezda – Italijanski vegetarijanski!

Poštovani članovi, ljubitelji zdravijeg načina života i ishrane pozivamo vas na promociju jedne izuzetne knjige “Kuvarska zvezda – Italijanski vegetarijanski” u ponedeljak 24.09.u 18h u holu Doma sindikata na Trgu Nikole Pasica.

Italijanski vegetarijanski kuvar

Za ovu knjigu se ne moze reci da je to samo dobar vegetarijanski kuvar – jer je ona izuzetna iz vise razloga. Ceo sadrzaj knjige je dat na srpskom i engleskom jeziku, otstampan je kvalitetnom stampom, u punom koloru. No, izuzetnost ove knjige pre svega se ogleda u kvalitetu recepata jednog iskusnog i vrhunskog italijanskog kuvara – Klaudija Panoca (Claudio Panozzo). Uz druzenje sa njim naucicete osnove i prefinjenost italijanske kuhinje. Na pocetku – neodoljivi antipasti, zatim sveza domaca pasta sa izvrsnim sosovima, dalje punjeno, gri¬lovno, pohovano, fritirano ili na drugi nacin pri¬premljeno povrce, i na kraju – kao kruna – odlicni „dolce“ kao deserti. Italijanska kuhinja je internacionalno poznata i omiljena. I s pra¬vom! Sastojci su uvek svezi i najboljeg kvaliteta, jednostavno kombinovani i rafinirani sa pravim zacinima. Povrce i voce, obogaceni sa nudlama, pirincom ili palentom, bice najcesce na jednosta¬van nacin pripremljeni i ne dugo kuvani, tako da bi vredni hranljivi sastojci, vitamini i minerali bili sacuvani…

I jos jedna izuzetnost ove knjige!

Ovo je prva knjiga izdata u Srbiji koja daje mogucnost da se njen sadrzaj prati i u video obliku i to na sajtu na internet adresi rs.zdrava-televizija.com i pomocu QR koda na vasim mobilnim telefonima-smartfonima ili preko I-poda. Na slikama recepata, na skoro svakoj drugoj strani Italijanskog vegetarijanskog kuvara, stoje QR kodovi. QR (skracenica za “quick response”) tehnologija vam omogucava da odmah posetite zeljenu web adresu, u jednom brzom i jednostavnom koraku,bez ikakvog pisanja ili prepisivanja web adrese. Tako QR kodovi na pomenutim slikama vam omogucavaju da pomocu vaseg mobilnog telefona oznacene recepte istog trenutka gledate na Zdravoj televiziji,. Na ovoj internet televiziji se nalazi celokupan serijal „Kuvarska zvezda – Italijanski vegetarijanski“ sinhronizovan ili titlovan na vise jezika. Tako dobijete, tako reci, svog virtuelnog kuvara kao pomoc u vasoj kuhinji i imate celokupni uvid u nacin pripreme ovih izvrsnih mediteranskih jela, sa svim trikovima i detaljima koji daju posebnost ukusa i mirisa italijanske kuhinje. Ukoliko na vasem mobilnom nemate fabricki instaliran program za citanje QR kodova mozete ga preuzeti na internet adresi www.reader.kaywa.com.

it veg qr recepti

Zelimo vam prijatno citanje, gledanje emisija, radosno spremanje i ukusna italijansko – vegetarijanska jela na vasem stolu! To je ujedno prava sloboda za zivotinje, jer zivotinje ce biti zahvalne za svaku vasu odluku prelaska sa mesne na vegetarijansku ishranu! Tu zahvalnost oseticete svaki put kad postanete svesni da vas obrok nije prouzrokovao bol ni patnju niti jedne zivotinje vec naprotiv – pomogao je zivotinjama, celokupnoj prirodi i vasem organizmu.

Knjigu mozete poruciti i preko e-maila kontakt@sloboda-za-zivotinje.org ili telefonom 064 168 55 75 i obezbediti uplatom pre datuma promocije na ziro racun 355-1050086-42 (600+100 din. ptt troskovi). Samo jos na promociji ovu knjigu mozete nabaviti po zaista niskoj ceni od 600 din, s obzirom na kvalitet koji nudi, dok ce posle tog roka biti po punoj ceni od 850din.

Nakon promocije prisutni posetioci ce biti pozvani da potpisu Peticiju za Zeleni ponedeljak, za uvodjenje vegetarijanskog jelovnika u decje vrtice, skole, fakultete, studenstke menze, hotele i restorane i institucije u Srbiji. Nakon tribine svi posetioci ce moci da uzivaju u besplatnoj degustaciji izvrsnih vegetarijanskih specijaliteta.

Za više informacija o ovoj promociji ili ako zelite da narucite pozovite nas na telefon:

**************************************************
Osoba za kontakt:

Snezana Milovanovic , predsednica udruzenja
Mob: 064/168-55-75

***************************************************

Srdačni pozdrav,
Udruženje Sloboda za životinje

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar