Režimski mediji lažima zbunjuju javnost i ometaju istragu Oliverovog ubistva!

Režimski nedeljnik „Ekspres“ u vlasništvu Vučićevog kuma Gorana Veselinovića i tabloid Kurir objavili su, i to istovremeno (!), lažnu informaciju o tome da su Olivera Ivanovića navodno ubili Albanci zbog opasnosti da Ivanović svedoči u nekakvom postupku zbog bombaškog napada terorista na pijaci u Kosovskoj Mitrovici 13. marta 1999. godine, u Subotu, tokom najprometnijeg pijačnog dana!

Nekakav nepoznati izvor tobože navodi da je Kadri Veselji, predsednik skupštine Kosova moćniji od Tačija i Haradinaja i da je, prema pisanju Ekspresa i Kurira, verovatno taj Veselji valjda naručilac atentata na Ivanovića?!

Međutim, nejasno je zašto se sve do sada ćutalo o tome?!

Zašto se tek sada, kada je Rikošet izašao u javnost sa rezultatima istrage ubistva Olivera Ivanovića oglašava „nepoznat izvor“ i to u režimskim medijima sa lažnim informacijama?

Očito su naručioci ubistva Olivera Ivanovića u velikom strahu od razvoja istrage i posledica njihovog zločina i sada pokušavaju da zbune kako domaću tako i međunarodnu javnost grubim deiznformacijama.

I dalje je nejasno zašto Milena Popović, koja je izjavila da „zna ko je ubio Olivera“, još uvek nije saslušana i podvrgnuta poligrafskom ispitivanju?!

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar