RTS – VAŠE PRAVO DA NE ZNATE NIŠTA: Oglasio se LUKASOV evrovizijski tim saopštenjem!

Zbog sve većeg pritiska i sabotaže učešća na izboru za pesmu EVROVIZIJE Ace Lukasa od strane RTS-a, Lukasov producent Saša Mirković izdao je zvanično saopštenje za medije, koje prenosimo u celosti. „Svima nama je u cilju da Srbija dobije najboljeg predstavnika na ovogodišnjoj EVROVIZIJI u Torinu, bez raznih sumnjivih zakulisnih igrica i prljavih podmetanja“, suština je ovog saopštenja.

– Poštovani nasamareni gledaoci izbora Pesme za Evroviziju, kao neko ko zna apsolutno sva pravila Eurosonga, organizator Beovizije i poznavalac svih muzičkih takmičenja, dužan sam da vam se obratim.

– Prvo želim da vam se izvinim na svim medijskim hajkama usmrenim ka gospodinu Lukasu i meni. Nismo miljenici menadžmenta tzv. javnog servisa Srbije.

– Pošto je njihova parola “ Vaše pravo da znate sve“, molim poslednji put organizatore ove manifestacije da objave članove žirija. Pitam se čega se boje!?

– Ako misle da je  lobiranje i manipulacija neophodna za najveću zvezdu na Balkanu uveravam ih/vas da to nije ni potrebno, a ni moguće.

– Žao mi je sto je čelnicima RTS-a tobože to razlog ovakve nepravde. Ipak, polaze od sebe, pa ih razumem, ali ne dozvoljavam manipulaciju građana.

– I za kraj, ukoliko se članovi žirija ne objave do sutra u podne, Aleksandar Vuksanović neće nastupati na ovom takmičenju – napisao je Saša Mirković.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar