Saša Mirković opleo po Saši Popoviću: Dovodi se u pitanje regularnost njegovih glasova!

Haos ne jenjava!


Lavinu je pokrenuo Aca Lukas, kada je Oliveru Kovačević optužio za primanje mita. Svoje tvrdnje je, kako je sam rekao, spreman da dokaže na sudu tako što će, između ostalog, dovesti svedoka koji mu je rekao da je Olivera za mito tražila 30.000 evra!

Poznate ličnosti su se oglašavale, a započeto je i nekoliko medijskih ratova.

Najnoviji se desio danas, kada je Saša Popović, koji je godinama u žiriju takmičenja „Zvezde Granda“ zauzeo stranu RTS-a i Olivere Kovačević, te objasnio da razume zašto Lukas smatra da je pokraden, ali da je ipak sve bilo regularno.

Ovim povodom oglasio se menadžer Ace Lukasa, Saša Mirković:

– Saša Popović koji nikakve veze sa ovim takmičenjem nema javlja se samo iz jednog razloga – zato što se dovodi u pitanje regularnost svih njegovih glasova. Zato izigrava zadružnu babu koja zna o čemu se radi. Taj isti Saša Popović je patentirao ovakve marifetluke koje je preuzela i Olivera. Naš zahtev i krivična prijava Tužilaštvu  za organizovani kriminal se odnosi na udruživanje radi vršenja nekoliko krivičnih dela u produženom trajanju. Prvo se odnosi na imenovanje žirija u kom se nalaze povezana lica sa određenim izvođačima, od strane odgovornog lica RTS. Drugo krivično delo se odnosi na samo vršenje radnje dogovora sa članovima žirija kom izvođaču koliko bodova ide i treće krivično delo se odnosi i na SMS glasanje što treba da ispita Služba za borbu protiv visoko tehnološkog kriminala. U prva dva dela treba ispitati sve članove žirija iz polufinala i finala kao i svedoke. Što se tiče samog SMS glasanja to treba ispitati podrobno, a Popoviću predlažem da se prijavi kao svedok  u tom slučaju pa da podrobno objasni kako to rade. Možda se desi da i njega neko pita kako se razume u sve to, kad je samo harmonikaš – rekao je Saša Mirković.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar