SAŠA MIRKOVIĆ: Redakcija Olivere Kovačević u RTS-u je LEGLO KORUPCIJE I KRIMINALA!

REDAKCIJA OLJE KOVAČEVIĆ U RTS-U JE LEGLO KORUPCIJE I KRIMINALA! Dovešću svedoka koji joj je dao pare! – kaže Saša Mirković, poznati producent i menadžer koji je sa Marijom Šerifović ovenčao Srbiju večnom slavom pobedivši sa Marijom u Helsinkiju 2007. godine na Evrosongu.

Menadžer Ace Lukasa i poznati producent Saša Mirković odogovorio je ozloglašenoj urednici tzv. zabavnog probrama RTS-a Oliveri Kovačević, inače propaloj Plejboj zečici (zbog starosti!), koja je rekla da „RTS ne može da resocijalizuje bivše zatvorenike“ aludirajući na Acu Lukasa.


– Pod broj jedan, ona je poslednja koja treba da poziva na proces resocijalizacije jer ne zna ni šta to znači. Zadovoljstvo će nam biti da nas tuži pa da dovedemo svedoka koji joj je novac odneo kao što smo rekli na konferenciji za štampu, ali i one kojima su novac tažili. Kako ona, tako i njeni saradnici. Godinama unazad je ta redakcija koju ona  vodi leglo najveće korupcije i kriminala – kaže Mirković.

Olivera Kovačević

On tvrdi da se svi dogovori sklapanju u zgradi RTS.
– Ja sigurno nisam neko sa kim ona i Bujošević ispijaju boce viskija u kancelariji direktora, a ko je, ako ona ne zna i ne može da se seti, setiće se na sudu. Iz toga ćemo videti ko je za zatvor, a ko za normalno funkcionisanje. I na kraju, svi članovi žirija koji su Lukasu dali nula poena će otkriti ko im je naložio da to urade, kao što se sve tajne na svetu otkriju. Za razliku od svih njih u zabavno korumpiranoj redakciji ja Evroviziju imam u malom džepu, a oni je nikada neće ni dosanjati. 

Aca Lukas

Mirković je najavio da će Lukas u noći kada se održava Evrovizija održati veliki koncert.
– Mi ćemo im odgovor na ovakav potez dati 14. maja na velikom beogradskom koncertu kada oni imaju lažnu Evrovizju. Tada će Lukas pokazati koliko ima publike koja je spremna da plati kartu da bi ga slušala.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*