SAŠA MIRKOVIĆ UPUTIO JOŠ JEDNO OTVORENO PISMO PREDSEDNIKU VUČIĆU!

Kandidat za gradonačelnika Beograda Saša Mirković uputio je još jedno u nizu otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom najnovijih pretnji koje su mu uputili ljudi iz Vučićevog okruženja

Pismo prenosimo u celosti:

JUČE, 21.01.2018. god. smo obojica bili na Kosovu i Metohiji. Ja kao KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA, TI KAO PREDSEDNIK SRBIJE I TAKOĐE KANDIDAT ISPRED TVOJE PRIVATNE STRANKE ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA, jer sam video da si nosilac liste.

Znao sam da NISI PREDSEDNIK svih građana nego samo poslušnih pojedinaca. Nisam shvatio ZAŠTO dolaziš na KOSMET, osim da povratiš poljuljani i uzdrmani REJTING a bliže nam se Beogradski izbori.

ALEKSANDRE, ZNAMO SE DOBRO I ZNAŠ DA SVE ŠTO PIŠEM, DA JE TAČNO. HAPSIO SI ME, OSUĐIVAO, PROGANJAO, POKUŠAVAO DA NAGOVORIŠ DA ODUSTANEM OD IZLASKA IZ TVOJE PRIVATNE PARTIJE. UGROŽAVAO SI MI PORODICU, PRIJATELJE, SVE KOJI ME POZNAJU I SVE SAM NAJAVIO DA ĆEŠ RADITI U OTVORENOM PISMU TEBI IZ DECEMBRA 2015. GODINE.

POGLEDAJ NA GUGLU!

Znam da si preko lekara i čuvara bio spreman i da me otruješ u IZMIŠLJENOM PRITVORU KOJI SI TI NARUČIO, SAMO ZATO ŠTO SAM PROGOVORIO O REKAO TI DOSTA BRE VIŠE! DOSTA VIŠE IZDAJA, MALTRETIRANJA, PREBIJANJA A IZGLEDA I UBIJANJA ONIH KOJI NE MISLE KAO VI!

Znam da hoćeš da se SVETIŠ SVIMA koji su protiv tebe nešto rekli, jer ti MRZIŠ I TO NAJVIŠE RADIŠ! I TO SAM TI REKAO U DECEMBRU 2015. GODINE KAO I U FEBRUARU I MARTU 2016. GODINE U LICE U VILI BOKELJKA, KAD SI SA SAŠOM MILOVANOVIĆEM I LAĐEVIĆEM PRAVIO TVOJ SRPSKI TELEFRAF, I ZA TO OTEO PROSTORIJE I NAMEŠTAJ KOJI JE NEKO DRUGI KUPIO.

PORED TOGA, NARUČIO SI ŽELJKU MITROVIĆU DA I MENI STAVLJA METU NA ČELO KAO ŠTO SI RADIO SA OLIVEROM IVANOVIĆEM. I TI SI DIREKTAN NALOGODAVAC KAO ŠTO SU I TVOJ ČLAN PREDSEDNIŠTVA BOŠKO NIČIĆ I TVOJ ŠEF KABINETA IVICA KOJIĆ NARUČILI BACANJE BOMBE NA MOJU KUĆU.

U međuvremenu, umesto da ih POZOVEŠ NA ODGOVORNOST TI MENI PRETIŠ PORUKAMA KOJE IMAM SAČUVANE U TELEFONU, ali ne i tom koji si mi oduzeo nego ONOM koji se ne nalazi u Srbiji.

DA NASTAVIM, UHAPSIO SI ME BEZ DOKAZA, OSUDIO BEZ DOKAZA, U PRESUDI NAREDIO SUDIJI DA NAPIŠE DA SAM JA BIO GRADONAČELNIK, IAKO I TI I JA ZNAMO DA NISAM, JER SE GRADONAČELNIK BIRA A NE POSTAVLJA IH SUDIJA KOME SI REKAO DA TO URADI. POSLAO TI JE MOJ ADVOKAT PISMO PA OKUPI TIM PRAVNIKA I VIDI ŠTA SI NAREDIO DA SE URADI VAN USTAVA I ZAKONA! BABA I DEDA SU MI UMRLI U ROKU OD 5 DANA ZBOG TVOG PROGANJANJA MOJE PORODICE! DECU MI PLAŠE TVOJI KRIMINALCI SVAKI DAN! DOSTA BRE VIŠE! BIĆU PRINUĐEN DA TRAŽIM MEĐUNARODNU ZAŠTITU OD TEBE I TVOJIH KRIMINALACA!

Juče si nastavio da kršiš i Zakon i Ustav, jer ko si ti da raspolažeš sa parama građana Srbije iz BUDŽETA? NISI PREDSEDNIK VLADE! NIJE TI TO U OPISU NADLEŽNOSTI. I ZBOG KRŠENJA USTAVA MOJE ZEMLJE I GRAĐANSKE SRBIJE, ZAHTEVAM OD TEBE DA PODNESEŠ OSTAVKU ILI ĆU JA POKRENUTI PETICIJU DA SE ISPITA TVOJE ZDRAVSTVENO STANJE, jer mi ne deluje normalno da neko ko je PREDSEDNIK svaki dan KRŠI USTAV PO NAJMANJE PET PUTA, PROGANJA LJUDE, POLITIČKE PROTIVNIKE, ZATVARA IH, PREBIJA, A NJEGOVI LJUDI, KAO ŠTO JE RECIMO TVOJ ZORAN MILOJEVIĆ ZELJA, PRETE UBISTVOM MENI, kao što je on uradio dan nakon UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA!

OVIM PUTEM TI SE OBRAĆAM JER NE DOZVOLJAVAŠ DRUGAČIJE, PRESTANI DA NAS VIŠE PROGANJAŠ I MALTRETIRAŠ! AKO TI NEŠTO NIJE JASNO, ZAKAŽI OKRUGLI STO SVIH KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA, PA DOĐI I TI DA SE ISPRIČAMO U STUDIJU NEKE OD TVOJIH TELEVIZIJA, ja recimo imam još mnogo toga da ti kažem i to argumentovano i sa dokazima, jer sam samo sa tobom, Gašićem, Zoranom i Batom saradjivao u SNS, a od tebe lično primao naloge, sve dok nisi počeo da preteruješ 2015 . godine u svojoj brutalnosti, gurajući uvek druge ispred sebe da ginu JER SI KUKAVICA U DUŠI, KOJA NIKADA NEMA SNAGE ZA RAVNOPRAVNU BORBU, NEGO SAMO ZA NAMEŠTANJA, PODMEŠTANJA I HUŠKANJE DRUGIH.

SAŠA MIRKOVIĆ, KANDIDAT NRP ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA I TVOJ PROTIVKANDIDAT

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar