SNS SURČIN: Ðilas i Janošević su kidnapovali odbornike, sada ugrožavaju Vučića!

Opštinski odbor SNS Surčin danas je najoštrije osudio monstruozni čin predstavnika SzS, kojim su pokušali da ograniče slobodu kretanja predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću ispred zgrade RTS-a

– Prvi među njima bio je potrčko, potpredsednik GO DS Vojica Janošević, koji je nakon mandata predsednika opštine Surčin završio tamo gde mu je i mesto – u zatvoru zbog korupcije. Zarad ostanka na vlasti 2012. godine Ðilas i Janošević su kidnapovali odbornike kako bi imali većinu u opštini Surčin. Vidimo da se danas sličnim metodama služi i Bastać, koji je imao od koga da nauči – kaže se u saopštenju.

Način na koji postupaju sa najbližim saradnicima, ocenjuje OO SNS Surčina, čist je primer političkih ideja kojih se pridržava SzS, a to su “vezivanje, stavljanje kese na glavu, reketiranje, zastrašivanje, bahatost, korupcija i kriminal”.

Ne možemo ni da zamislimo, dodaje se, kako bi se ponašali prema običnim građanima.

– Poručujemo Ðilasu, Bastaću, Jeremiću, Obradoviću i Janoševiću da Srbija koju vodi Aleksandar Vučić neće ustuknuti pod njihovim pretnjama i da politika zasnovana na nasilju, reketiranju, kriminalu i korupciji neće nikada više biti prihvatljiva za većinu građana Srbije –  zaključuje se u saopštenju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*