ZLIKOVAC: Karićev sestrić ubio srnu snajperom sa prigušivačem ?!

Aleksandar Nedeljković (31), sestrić Bogoljuba Karića, uhvaćen je kasno sinoć u krivolovu kod Aranđelovca, a policija mu je oduzela ulovljenu srnetinu i lovačko oružje.

Karićev sestrić uhvaćen u krivolovu, srnu lovio snajperom sa prigušivačem?!

– Patrola saobraćajne policije zaustavila je sinoć, tri sata iza ponoći, Nedeljkovićev džip „micubiši pajeroo“, na ulasku u Aranđelovac, radi rutinske kontrole. Sa Nedeljkovićem je u džipu bio i Ljubomir P. iz Lazarevca – navodi naš izvor.

Policajci su primetili u vozilu ulovljenu srnu, a potom pronašli lovački karabin sa snajperskim nišanom, noćnim reflektorom i prigušivačem, što su elementi čija je upotreba zabranjena u lovu.

– Policija je napisala Nedeljkoviću krivičnu prijavu zbog krivolova i u njegovoj kući oduzela još jedan primerak legalnog lovačkog naoružanja – ističe naš sagovornik.

Kako je rekao, divljač je ulovljena kod sela Vukosavci.

Aleksandar Nedeljković je sin Olivere Karić Nedeljković, jedine sestre četvorice braće Karić. Njegova porodica drži Velnes centar „Aleksandar“ u Orašcu kod Aranđelovca.

Aleksandar Nedeljković je poznat i po tome što se zabavljao sa pevačicom Anabelom Bukvom i manekenkom Sandrom Obradović.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar